2777
2789
عنوان

کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 67 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تو روبیکا خیلی فیلمای خوبی میاره من از اونجا یاد گرفتم اون زمان بعد هر صفحه از ریاضبتو بخون هر سوالی رو بلد نبودی فیلمشو ببین برو سوال بعدی بزن تدریس صفحه فلان ریاضی دهم تو گوگل مبحثی نبین اونجوری خیلی کلی میشه باید تک به تک ببین نمونه سوالای همیارم دانلود کن با جواب ببین چجوری حل شدن بعد از اینکه ریاضیتو تموم کردی نمونه سوال خیلی مهمه

سلام برو گوگل سایت ماز رو سرچ کن برو تو سایت اونحا نوشته جمعبندی دهم و یازدهم و دوازدهم بزن روش رشته و پایه اتو انتخاب کن درس هارو میاره ریاضی انتخاب کن

یه چندتا معلم میاره که هر کدومو دوست داشتی نگاه کن من نگاه کردم کارشون خیلی خوبه

منم ریاضی ضعیف بودم.استعداد نداشتم.هووووف😪بسپار دست خدا.سعی کن یه مطلب رو کامل متوجه شی بعد بری سرا ...

مرسی ازت عزیزم

معلمم خیلی تدریسش بده غیبت نمیکنم ولی خیلی خودپسنده میگه من مشکلی نداره تدریسم شماها نمیفهمین کل کلاس مشکل دارن😭

دارمش هر چی فیلم خوبه رو تو یوتیوب آپلود کردن نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم گوگل پلی باز نمیشه یه وی پی ...

این چند ماه همراه معلم باید میخوندی، ریاضی درس خیلی شیرینه، وقت نذاشتی براش

زندگی بدون انگیزه،زودتر رها بشم

اپه؟؟

نه یه استاد عالیه تو اپارات

برو سرچ کن ویدئو ریاضی اپارات

بعد هرچی اومد اهمیت نده بزن رو کانال و برو داخل کاملا بعد بالای صفحه میبینی زده پیدا کردن ویدئو در اپارات( جستجو) سرچ کن ریاضی دهم فلان فصل تصاعد

بعد برو وارد کانال تصاعد شو پلی لیستا رو ببین خودش دسته بندی کرده

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

خداروشکر دو روز وقت داریمن اونموقع که مدرسه میرفتم شیمی مشکل داشتم یه سایتی بود مربوط به یه دانشگاه ...

مرسی ازت

ریاضی ومباحث دنباله حسابی اینا و هندسی یکیم فصل ۲ گه میشه مثلثات

شیمی هم موازنه