2777
2789
عنوان

بیبی چکم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 157 پست
امیدوارم هممون این ماه مادر بشیم، اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. ان شا الله بچتو از امام ...

مبارکت باشه گلم برای دوستامون که منتظرن دعا کن ..دارو مصرف میکردی؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم انشاله شما هم باردار میشی من که از امام رضا گرفتم شما هم میگیری انشاله

انشالله همیشه سلامت باشه نی نی نازت.

خوشحال شدم 😍انشالله فردا بی بی منم مثبت میشه

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند رو تاخیر افتاده پریودت؟

سه ماهه پریود نشدم

بخاطر قرصای ضد بارداری هورمونام ب هم ریخته بود

تا ماه پیش  بیبی ها منفی بودن

امروز شانسی زدم بخدا

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
امیدت بخدا باشه عزیزم واسه خدا که کاری نداره 

چون براش کاری نداره ناراحتم . میدونی آدم یه جاهایی واقعا خسته میشه از حرفهای تکراری . از اینکه عزیزم شاید حکمت خداست که تو بچه نداشته باشی .... چرا حکمت خدا این نیست که منم مادر باشم ؟ میگن شاید الان به نفعت نیست بچه داشته باشی ... میگم چرا خدا کاری نمیکنه که به نفعم باشه ..... مگه چشمای خیس ما منتظرا رو نمی بینه .... مگه قلب شکستمون رو نمی بینه ... . بچه دار شدن هم کم کم داره میشه آرزوی محال من 😢😢

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
منذروزی که بی بیچکم مثبت شد شبش خواب دیدم بی بی چک زدم مثبت شده.صبحشم یه حسی گفت مثبت میشه و شد.توام ...

من چن روز پیش تو خواب دیذم بالاخره پریود شدم(چند ماهه هورمونام ب هم ریخته پریود نمیشدم)

خدا کنه مثبت باشه😑

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
من دوسال منتظر بودم همه راهها روهم رفتم جز آی وی اف که تصمیم داشتم انجام بدم،،ولی طبیعی باردار شدم

الحمدلله

خدا حفظش کنه عزیزم

مارک بی بی چکی که مثبت کاذبه بود برات چی بود؟؟؟ نگران نباش عزیزم اگه مارکش  فرق داره

مدیکور

این رژانه

سه ماهه بخاطر قاطی شدن هورمونام پریود نشدم الانم سر سینه هام درد داش فک کردم دارم پری میشم خواستم ...

ولی عزیزم قبل از آزمایش حتی به همسرت هم نگو . اینطوری واسه خودت بهتره

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
چند روز بعد اقدام زدی؟

بخدا انقد نا امید بودم اصلا حساب نکردم

چون چندر ماهه پریودام ب هم ریختس

ولی هفته پیش زدم منفی بود

گریه ام گرفته 😢😢😢😢  یعنی میشه یه روزم بی بی چک ما مثبت بشه 😭😭😭

ان شا الله ب زووودییی

من خودمم هنوز باور ندارم واقعی باشه

عزیزم مثبته خیالت راحت . برا منم دعا کنید دکتر گفته احتمال زایمان زودرس دارم فعلا استراحت مطلقم میگه حداقل یه ماه دیگه باید نگه داری تا بچه ها بمونن ترو خدا منو تو دعاهاتون فراموش نکنین. آخه من همین بارداری رو هم مدیون دعاهای خیر بچه های نی نی سایتم