2777
2789
عنوان

بیبی چکم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 157 پست
وای خدای من ... خیلی خوشحالم برات 😙😙😙

ممنونم عزیزم

خودم هنوز نمیدونم واقعیه یا کاذب 😑 دارم اشک میریزم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله بحق امام رضاخوابت تعبیرمیشه مامان میشی اونوقت بیست تا بی بی بزن وحالشوببر

حتی از تصورش هم لبخندرو لبم میاد.انشالله

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
وای خوش به حالت. مبارکت باشه منم دعا کن

حتتتما

ممنونم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شا الله ب مراد دلت برسی گلم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
مبارکه عزیزم اگه آمپول نزده باشی مطمئن باش مثبت و مبارک برای منم خیلی دعا کن

برات دعا میکنم دوستم

امپول نزدم

امیدوارم واقعی باشه

گریه ام گرفته 😢😢😢😢 

یعنی میشه یه روزم بی بی چک ما مثبت بشه 😭😭😭

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
مبارکه عزیزم منم دعاکن این لحظه زیبارو تجربه کن به زودی

ان شا الله ماه رمضون هممون تیکر بارداری داشته باشیم عزیزم

خداروشکر بسلامتی  خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلم 😊😊

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
مبارکه عزیزم . خیلی پررنگ . مثبته . واسه من همیشه هاله ست و کاذب 

چی میشه ک کاذب میشه؟

چرا میگی کاذب مگه تا حالا برات اتفاق افتاده 

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
چرا کاذب باشه ؟ مگه آمپول زدی ؟

نه

چن ماه پیش هم مثبت شد بدون امپول ولی کاذب بود

چشمم ترسیده

انشاالله

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
ممنون عزیزم خیلی خوشحالم کردی انشالله حاجت روا بشی. وقسمت بشه امسال با نی نی مون وهمسرم سه تایی بیا ...

ان شالله گلم ان شالله😍

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢