2777
2789
عنوان

نزدیک عیده ممکنه از آنلاین شاپ ها خرید کنید📣📣

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین مونده از آنلاین شاپای روبیکا و بله خرید کنیم🤣

😂😂وصل میشه نتتتت

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

یه کفش بچگونه از یه سایت خریدم بیشعور دو سایز بزرگتر فرستاد آدرس سایتش یادم رفته

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

همینایی که میان میگن وای هوای عید نیست دل دماغ نداریم حسش نیست تو اون بی پولی واسه کریسمس جشن گرفتن واسه هالویین جشن گرفتن به خودمون میرسه فاز ناله کردن بر میدارن😏

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

من از هیبا استایل یکم قبل از این جریانا خرید کردم هنوز نرسیده دستم. البته میدونم معتبره و جنس میفرسته دوستام ازش خرید داشتن ولی بیشتر نگرانم کیفیتش چطوره. میترسم آشغال بفرسته.

همینایی که میان میگن وای هوای عید نیست دل دماغ نداریم حسش نیست تو اون بی پولی واسه کریسمس جشن گرفتن ...

عزیزم چون تو عید ایران همه چی گرونتر میشه ولی کریسمس دقیقا برعکسه تخفیف میزارن و دلایل دیگه....

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

بچها از اسنپ پی کدوم سایتش کفش خریدین و راضی بودین

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
همینایی که میان میگن وای هوای عید نیست دل دماغ نداریم حسش نیست تو اون بی پولی واسه کریسمس جشن گرفتن ...

هزاران لایک بهت

حالبه همین انلاین شاپها خیلیاشون اعتصاب کرده بودن الان میگن چرا نت وصل نمیشه فروشمون خوابیده کلا تو ناله هستن

خودم هم بگم

نگین میرکریمی

هم جنسش و دوخت افتضاحه اصن نمیتونید بپوشید میندازید میره،و هم بعد یک ماه میفرسته،و زنگ هم بزنی شوهرش جواب میده کلی توهین میکنه،بدترین سابقه خرید آنلاینم بود

یه کفش بچگونه از یه سایت خریدم بیشعور دو سایز بزرگتر فرستاد آدرس سایتش یادم رفته

ببر بازار شاید کسی عوض کرد

خدا تو تنها شاهد غم های منی،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺