2777
2789
عنوان

مهاجرت معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 21 پست
فکر کنم معلما نمیتونن مهاجرت کنن مدارکشون گرو هستتعهد میدن.شاید انصراف بدن و یه هزینه ای پرداخت کنن ...

نه میتونن خود آموزش و پرورش آزمون میگیره برا مدارس فارسی زبان کشورهای مختلف هرکی قبول بشه میره حقوقشون هم به دلاره یا حالا واحد رایج همون کشور

همکارم بعنوان معلم علوم قرانی رفت قطر حالا شما بشین اینجا بخند

مگه با همین رشته ها برین اونم همین کشورای عربی هر چند تا چند سال دیگه کشور های عربی هم پیشرفت می کنن ولی ایران همین عقب مونده که هست میمونه 🚶♀️💔

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه با همیم رشته ها برین اونم همین کشورای عربی هر چند تا چند سال دیگه کشور های عربی پیشرفت کنن ولی ا ...

امیدوارم کشورمون انقد خوب بشه که فکر رفتن نباشیم

یکی از دوستام تعریف میکرد یکی از فامیل هاشون آزمون داده قبول شده رفتن بعد میگفت چون حقوق به دلار بوده کلیا پولدار شدن وقتی برگشتن ایران البته که شرطش زوج فرهنگی و سابقه ۱۰ سال به بالا هست پارسال برگذار شد آزمونش هم کشورای حوزه خلیج فارس داشت هم ترکیه و فرانسه و ایتالیا فرانسه و ایتالیا تیپ ۱ باید امتیاز خیلی بالا باشه

یه راه دیگه هم دیدم یکی انجام داده بود ینی درواقع پیج خانومه رو دیدم بعد از اینکه تعهدش تموم شده بود مهاجرت کرده بود اونجا مدرکش رو معادل سازی کرده بود یه سری دوره گذرونده بود بعدش استخدام قرار دادی شده بود میگفت بعد از ۳ ، ۴ سال رسمی میشه فک کنم کانادا بود