2777
2789
عنوان

من حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زندگی عاشقانه مال داستانهاست بیشتر ادما زندگیشون اینه سعی کن بچه دار بشید رنگ و بوی زندگیتون تغییر کنه برو سر کار هنر یاد بگیر خودت تغییر ایجاد کن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

مرد بی توجه خیلی بده یعنی عذابه اما سوال اینه آیا نمیشه بهترش کرد چون طلاق واقعا سخته اما اینم سخته اما خودت تنها تلاش کن میدونم خسته میشی بدون انتظار کن بلکه به راه اومد دیگه نشدم فک نمن حالا طلاق در باغ سبزه

بنظرت جدایی بهتر میتونم زندگی بهتری تجربه کنم؟یا...

نمیخوام به جدایی تشویقت کنم ولی الان گرونیه اکثر پسرا نمیتونن زن بگیرن چون از پس مخارج عروسی و مسخره بازیای نامزدی برنمیان به اولین چیزی که فکر میکنن ازدواج با یه مطلقه اس حالا شما بچه نداری بهتر از بقیه ،خواهر شوهر من با دوتا بچه جدا شد رفت به یه پسر که ۹ سالم از خودش کوچیکتره اونم یمدت بعد تصادف کرد فوت کرد بازم خواستگار پسر داره ،اون یکی خواهر شوهرمم بلیه بچه جدا شد رفت به پسر حالا قیافه هاشون به شدت معمولی

تمام حواسم هست تا شمارا نرنجانم،چون من مسافر خاکم شمارا نمیدانم.

اون زندگی عاشقانه مال داستانهاست بیشتر ادما زندگیشون اینه سعی کن بچه دار بشید رنگ و بوی زندگیتون تغی ...

وقتی رابطه ندارم چه بچه ای

دکتر نمیاد

محل حرفم نمیده

من انتظار زندگی عاشقانه ندارم

ولی تو ده سال یکبار ی گل حقم نبوده؟

یا ی توجه کوچیک مثل بغل؟

بنظرم همه شون بغیر مساعل جنسی قابل حله ...ولی اون عجیبه والا

بهش ک میگم فلان موضوع اذیتم نگاهم میکنه میگه چکار کنم میخابه

بعد اینجا اذیتم ک

صبح از کارش باهام تماس میگیره انگار نه انگار ک اتفاقی افتاده

بهم میگه چرا انقدر سردی

خب ما بعنوان زوج هیچ ارتباطی با هم نداریم چه دلیل داره گرم باشم

ینی خونه هم نیاد اتفاقی نمیفته

مرد بی توجه خیلی بده یعنی عذابه اما سوال اینه آیا نمیشه بهترش کرد چون طلاق واقعا سخته اما اینم سخته ...

شاید این حرفم جالب نباشه ولی چهره و اندام بدی ندارم

سعی میکنم بخودم برسم

ولی اصلا حسی نداره گاها مسخره میکنه

من از خیر اینم گذشتم

ی توجه کوچیک هم نمیبینم

واقعا سخته برام

عزیزم بخدا 80 درصد زندگیا همینه اگ مالی حمایتت میکنه برو ی هنری یاد بگیر برو سرکار

من سرگرمی دارم

راه حلی برای کل نیازام چه جنسی چه عاطفی میخام

ینی من ی کلمه حرف نباید بتونم بزنم