farii_86 مدیر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1456 عنوان عشق موسیقی | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 16 پست من عاشق موسیقی ام ولی خب اجازه ندارم گوش بدم:) حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:) 1404/11/01 | 20:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farii_86 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1456 هندزفریایرپاد ؟بالاخره که همش سرش توی گوشی تو نیس نه گوشمو میزارم کنار بلندگو لپ تاپم. خخخخ حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)
farii_86 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1456 تو گوش نکن به حرفاشون ...چه ایرادی داره آهنگ گوش بدی ؟؟؟همیشه که نباید حرف گوش کن بود ... نمیشع خو حوصله ندارم جر و بحث کنم به اندازه کافی سر اینکه چادر سر نکنم باهاشون بحث کردم دیگه مغزشو ندارم. حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)