2777
2789

حرفه این ، انقد قبلا تمرین کردن که دست به سناریوشون عالی شده

میدونستین ریپلای هاتون رو اصلا نمیخونم ؟🤭 تاریخ عضویتم رند ترین تاریخ قرن بود که تا ابد دل های عاشقون رو باهم یکی کرد 🥹💕۴/۴/۴💍 ماهـ🌙 و هـ👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا گمشین خدایی ازین سایت

همش میبینم یه مشت نر درخواست دوستی دادن اخه تو سایت زنونه چیکار دارین پرنسسا؟

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یکی چند روز،پیش تاپیک زده بود قرمه سبزی جا افتاده دوس دارم،همه اومده بودن رسپی قرمه سبزی میدادن یکی میگفت شنبلیله بریز😐😂من نوشتم اسی منظورش ی چیز دیگس گفت آباریکلا خوب بلدی😐👹

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀

ولله غیرازدرخواست دادن ندیم جایی حرف بی ربطی بزنن بندگان خدا

یه سری یه تاپیک زدم راجب رابطه بود

یکیشون با اسم دختر درخواست داد ک مثلا کمک کنه زود متوجه شدم

نه بابا کجا ازین کارا میکنیم. به جای حرفا بیا درمورد روش سک سی بنظر اومدن موقع دیت اول بحرفیم

دوست داشتی خودتو جمع کن داداش

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!!