2821
2789
عنوان

اینترنت

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 47 پست
هر وقت کلافه شدید از این قضیه . ب این فکر کنید ک به خاطر خودمووونه دل گرم میشید😊

آره صد در صد

همه چیز رو به خاطر خودمون گرون کردن

اینترنت رو به خاطر خودمون قطع کردن تا کسب و کار اینترنتی از رونق بیوفته

اصلا بخاطر خودمون بچه ها مون رو کشتن

حق میگی واقعا

و در نهایت ... یادم تو را فراموش!

لینک بده لطفاً

بزار توروخداا

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون نمیخواهیمیه مشت کسب و کار رو هواست، درس یه مشت دانشجو با کنکوری رو هواست

جامعه ای که فقر علمی و فقر مالی داشته باشه راحت تحت سلطه قرار میگیره!

و بخوان که زن از درد هایش قوی تر است🩷

هر وقت کلافه شدید از این قضیه . ب این فکر کنید ک به خاطر خودمووونه دل گرم میشید😊

فکر کنم زیادی بیکاری نمیفمی درد مردم چیه همه به اینترنت نیاز دارن یک روز قطعی یه بلایی سر بعضیا میاره چه برسه این همه مدت

جایی دیگه این حرفو تکرار نکن

ریپ هم نزن نمیخونم

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

اره دقیقا اصن گفتن قرار بود سه شنبه وصل شه که نشد

حرف نیس که باد معده س

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اینترنت بین المللی حرامه

میخوای شما کلا گوشی دستت نگیر هوم؟