2777
2789
عنوان

اپیلیکیشن برای خوندن کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
کدومش بهتره اشتراکش رو بخرم؟چون یکیشونو میتونم تهیه کنممن فقط طاقچه رو دارم خوشماز اینش میاد ک کتابی ...

اره روی لپتاپ هم نصب میشن

بهترین شون همون طاقچه اس اگه اشتراک داشته باشی کتابای واقعا خوبی میتونی بخونی ، فیدیبو تنوع کتابای اشتراکیش آنچنان خوب نیست

کتابراه هم که اصلا اشتراکی نیست هر کتاب رو باید حدا بخری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین اپلیکیشن ها طاقچه از همش بهتر بود

اونایی که تو کانال تلگرام میذارن اکثرا بدون رضایت ناشره و خوندنش قانونی و اخلاقی نیست

کتابخونه ها هم تنوعشون خوبه اگر دنبال کتابی هستی که تو اپلیکیشن نیست

میتونی از سایت کتابخونه های عمومی سرچ بزنی ببینی کدوم کتابخونه شهرتون داره

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

بین اپلیکیشن ها طاقچه از همش بهتر بود اونایی که تو کانال تلگرام میذارن اکثرا بدون رضایت ناشره و خوند ...

تلگرام که الان قطعه جدا از اون بحثی ک شمام میگید درسته

پس همون طاقچه اشتراکشو میخرم

رفتم کانالشو دیدم بدی که داره همون اول تو ذوق میزد این بود که سرچ نمیشد توش بزنی🥲

چه عجیب واسه من میشه که

با هشتگ سرچ کن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

چه عجیب واسه من میشه که با هشتگ سرچ کن

با هشتگ چجوری سرچ بزنم

اسم کتاب یا نویسنده رو میزنمنمیاد

ینی اسم کاملش و به اون شکلی ک تو خود کانال هست مگه باشه ک بیاره بالا

شما مثلا بخوای اسم یه کتابی رو تو کانالش سرچ بزنی چطوری میزنی؟

نیاز به خرید اشتراک نداری فقط کتابا یا مجلاتی که می خوای بخونی باید بخری پس از پرداخت آن را دانلود ک ...

ینی رایگاننداره؟

مثلا طاقچه یسری کتاب رایگان داره

یا یه اشتراک داره فک کنمنزدیک ب ۱۱۹ تومنه یک ماهه اش بخریش تعداد زیادی کتاب میتونی باش بخونی یسری کتابا اشتراکین توش

اگه اونجوری برا هر کتاب خرید بزنی هزینت زیاد نمیشه؟🥲

ینی رایگاننداره؟مثلا طاقچه یسری کتاب رایگان دارهیا یه اشتراک داره فک کنمنزدیک ب ۱۱۹ تومنه یک ماهه اش ...

بعضی از کتابا رایگانه بیشتر اونا پولی هستند مثلا مجله اطلاعات هفتگی ۶ هزار تومنه باید اول پولش رو پرداختی بعد نسخه PDF دانلود کنی بخونی یا یک رمان مثل بلندی های بادگیر ۴۵ هزار تومنه البته بعضی از رمان ها رایگانه فقط در جستجو بنویس رایگان ببین کدوم رایگانه