2821
2789
عنوان

حسه شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 348 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شخصیت دید مثبتی داری یکم! امیدواری به آینده یکم لجبازی فکر کنم دوست داری در مورد آیندت بیشتر بدونی! ...

شوهرم با یه آدمی یه چیز باارزش میخان بفروشن. میفروشن بنظرت بلاخره کسی میخره ازشون؟ چقد ب شوهرم میرسه. ؟ یا اصلا نمیفروشند. گیر نمیفتن؟

....

شخصیت دید مثبتی داری یکم! امیدواری به آینده یکم لجبازی فکر کنم دوست داری در مورد آیندت بیشتر بدونی! ...

منو میگی

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
از بستگانته ببخشید میپرسم برام جالبهشاید ماموریتی چیزی

از دوستامه نه گفته ک اشتباهی انجام داده و تبعید شده و الانم ی رسالتی داره ک باید انجام بده

البته همه ما ادما رسالت داریم

نمیتونم اطلاعات زیادی بدماره با ارزشه براماینکه همه چی رو میدونم فکر کنم تموم چیزا رو ب دست اوردم

شوهرم با یه آدمی یه چیز باارزش میخان بفروشن. میفروشن بنظرت بلاخره کسی میخره ازشون؟ چقد ب شوهرم میرسه. ؟ یا اصلا نمیفروشند. گیر نمیفتن؟

....

شوهرم با یه آدمی یه چیز باارزش میخان بفروشن. میفروشن بنظرت بلاخره کسی میخره ازشون؟ چقد ب شوهرم میرسه ...

چیزی که میخوان بفروشن یا جزو عتیقه جاته یا سنگ قیمتی! یه چیزیه که دولت ممنوع کرده خریدو فروشش!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

اسی من خیلی دلتنگشم حتی اتفاقی دیدمش توی خیابون ولی اون منو یادش رفته چرا فراموش نشد

فراموش الان شد یا نشد؟

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

هی خواهر جان امسال من شوهر میکنم

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.