2789
عنوان

حسه شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 348 پست
خب همون کار با دستگاهه! برمیگرده به سلامتی اما عینه قبله قبل نمیشه!

اونیکه بهم تهمت زده از کارش پشیمون میشه و برای طلب حلالیت میاد یانه ؟اگه نه کی و چجوری تاوان کارشو پس میده ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
گلم علم متافیزیک تا یه حدی میتونه به کمکت بیاد بیشتر علم متافیزیک توی خوده فرده! تو باید از دورن خود ...

سجاد برای آشتی میاد سمتم؟ اسم من زهرا

در نهایت باهم ازدواج میکنیم منو سجاد؟

مهاجرت میکنم؟ اگه اره چه سالی

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم علم متافیزیک تا یه حدی میتونه به کمکت بیاد بیشتر علم متافیزیک توی خوده فرده! تو باید از دورن خود ...

میدونم بنده اصلا اعتقادی به علم های مافوق بشری ندارم راستش و بخواین ، هرچی شگفتی هست در جهان خودمون خلاصه میشه از نظر بنده شما تاپیک زدین کنج کاوم کردین گفتم اگر میتونین اینجوری حدس بزنین شاید بتونین باور من و نسبت ب این جور چیزا تقویت کنین یا خودتون ی چیزی بگین یا اشنایی ک گفتین ♡

عزیزم حست میگه کی با عرفان دیدار دارم؟

بینه 1 تا 3 هفته آینده گلم

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

استادت تهرانه گلم؟

گلم استادم من باهاش از طریق یه برنامه ای اشنا شدم

ک البته اصلا ربطی ب استرولوژی نداشت انلاین به من یسری اموزش ها میداد اطلاعاتش واقعا بالا بود

تهران فک کنم باشن اما به من حتی اسمش هم نگفت نه اسم نه سن اما از صداشون سن بالایی داشت

ایشون انرژی درمانگر بود کارشون بیشتر درمانی بود ولی من هم چنتا چیز ازشون یاد گرفتم ک من اونموقع اطلاعاتم خیلی کم بود وگرنه ادامه میدادم ب یادگیری 🫠الان پشیمونم گفته بود یسری چیزا راجبم متوجه شده میخواست بگه ولی انقدر سوال زیاد پرسیدم و اینا فرصت نشد تهشم ازش ی اسم کتاب پرسیدم برای شروع اما اونم نخوندم😭نتم قطه نمیشه

اونیکه بهم تهمت زده از کارش پشیمون میشه و برای طلب حلالیت میاد یانه ؟اگه نه کی و چجوری تاوان کارشو پ ...

آره میاد گلم این گردو. نه کارماس و می چرخه آره گلم میاد اما منتطر بمون فعلا

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

بینه 1 تا 3 هفته آینده گلم

سجاد برای آشتی میاد سمتم؟ اسم من زهرا

در نهایت باهم ازدواج میکنیم منو سجاد؟

مهاجرت میکنم؟ اگه اره چه سالی

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

گلم استادم من باهاش از طریق یه برنامه ای اشنا شدمک البته اصلا ربطی ب استرولوژی نداشت انلاین به من یس ...

اگه دوست دارین میشه لطفا راه ارتباطی شون رو به منم بدین یا کتابی که معرفی کرده