نیکادل88 مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 447 عنوان سن ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 19 پست به نظرتون چرا دهه شصتیا خصوصا اقایون به ازدواج فکر نمیکنن؟ 1404/11/01 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلفاتاضد عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 111 شما معیاراتون چیه حتما باید طرف مقابلتون دهه شصتی باشه؟اگر دختر مورد علاقتون ازدواج کرده باشه چطور؟ والا من آخه واقعا از لحاظ مالی نمی تونم کسی رو تامین کنمولی اگه طرف خودش راضی باشه همین که پنج شش سال کوچکتر از من باشه و بچه هم نداشته باشه خوبه . خیلی چاق و خیلی لاغر هم نباشه
نیکادل88 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 447 والا من آخه واقعا از لحاظ مالی نمی تونم کسی رو تامین کنمولی اگه طرف خودش راضی باشه همین که پنج شش سا ... بچه نداشته باشه؟ یعنی اگر مطلقه هم باشه براتون مهم نیستکسی رو دوست داشته باشید چطور برای رسیدن بهش چقدر تلاش می کنید؟
آلفاتاضد عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 111 بچه نداشته باشه؟ یعنی اگر مطلقه هم باشه براتون مهم نیستکسی رو دوست داشته باشید چطور برای رسیدن بهش چ ... خب مطلقه اشکالی نداره منتها باید شرایط همو بدونیممن الان به کسی علاقه مند نشدم . الان شاغلم از صبح تا شب سر کار هستم . ولی بخاطر اوضاع بد اقتصادی کاسبی ما خیلی کم رونق شده
نیکادل88 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 447 خب مطلقه اشکالی نداره منتها باید شرایط همو بدونیممن الان به کسی علاقه مند نشدم . الان شاغلم از صبح ت ... متوجه هستم شرایط برای همه نامساعده😔دهه شصتی هستید؟امیدوارم تندرست و پیروز باشید
آلفاتاضد عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 111 متوجه هستم شرایط برای همه نامساعده😔دهه شصتی هستید؟امیدوارم تندرست و پیروز باشید بلهممنون به همچنین