2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کانال هست تو تلگرام الان که فعلا قطعه. با دیلاتورها تمرین میده. دکتر و فیزیوتراپی و اینا نرو من رفتم خرج کردم کلی دوباره برگشتم به کار همین خانم. پول ناچیزی ازت میگیره خیلی خیلی پیگیره خبری از خودت ندی بهش خودت پیدات میکنه باهات کار میکنه پشتیبانی قویه تا اوکی بشی.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اگه پیجشو داری میفرستی ؟ و یا بعد از اینکه اینستا باز شد میفرستی واسم !؟😢

اره عزیزم اون موقع حتما برات میفرستم برو هایلایت راهنمای درمان اگه مو به مو انجام بدی کامل درمان میشی.. مهمه که پارتترت پیشت باشه من نامزدم ایران نیس فعلا..

منم حدود ۲ سال

الان اوکی شدید؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
من خودم کادر درمان ژل لیدوکائین و انگشت قبلش کامل آماده کنه خودت هم همکاری کن نفس عمیق بکش شل کن ببی ...

😂😂😂

این مراحلو رد کردم ، با انگشت و اینا میشه ولی با الت نمیشه ، الانم یکسال هست که دیگه تمرین نکردم و گمونم با انگشت هم دیگه نشه

ارهفکر نمیکردم هبچوقت بتونم انجامش بدماما الکی بزرگش کرده بودممدت ۱ الی ۲ هفته با انگشت انجام دادیمو ...

برنگشتمجدد دردش؟

منم تونستم ولی با درد یه مدت هم فاصله میدی انگار بسته میشه مجدد درد داره.