یه کانال هست تو تلگرام الان که فعلا قطعه. با دیلاتورها تمرین میده. دکتر و فیزیوتراپی و اینا نرو من رفتم خرج کردم کلی دوباره برگشتم به کار همین خانم. پول ناچیزی ازت میگیره خیلی خیلی پیگیره خبری از خودت ندی بهش خودت پیدات میکنه باهات کار میکنه پشتیبانی قویه تا اوکی بشی.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
اگه پیجشو داری میفرستی ؟ و یا بعد از اینکه اینستا باز شد میفرستی واسم !؟😢
اره عزیزم اون موقع حتما برات میفرستم برو هایلایت راهنمای درمان اگه مو به مو انجام بدی کامل درمان میشی.. مهمه که پارتترت پیشت باشه من نامزدم ایران نیس فعلا..
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
ارهفکر نمیکردم هبچوقت بتونم انجامش بدماما الکی بزرگش کرده بودممدت ۱ الی ۲ هفته با انگشت انجام دادیمو ...
برنگشتمجدد دردش؟
منم تونستم ولی با درد یه مدت هم فاصله میدی انگار بسته میشه مجدد درد داره.