2777
2789
من عاشق همجنسمم درحلی ک هیچ میلی بهش ندارم فقط یه عشق پاک ولی هیشکی درک نمیکنه

درکت میکنم

من خودم یکی از دبیرایی ک داشتمو هنوزم میپرستم انقد ک پرفکته و قوی

اگ اطرافیانت زر بیخود زدن طبیعیه

چون این بچه ها مخشون کلا تو یچیز سیر میکنه تو راجب پشه هم حرف بزنی از این چیزا میگن😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه عشق گناهه

وارد بحثای فلسفی عقیدتی نشیم

شما هر عقیده ای داری اگر فک میکنی بر طبق اون چیزی ک قبول داری در عمل ب کسی اسیبی نمیزنی و درسته رفتار کن

دیگ گناه و ثواب اون دنیا مشخص میشه حقیقتش

یجورایی بستگی ب دینت داره اگرم دین نداری ک اصلا فک نکنم اون دنیارو قبول داشته باشی

ولی از من ب تو نصیحت هیچ چیز اسونی وجود نداره فک نکن این دنیا هرکاری کردی کارما یا اون دنیایی نیست ک یقتو بگیرن

پس حواست باشه خودتو گرفتار نکنی ما نهایت ۱۰۰ سال نهایتاااا میگما ،تو این دنیا باشیم ولی ابدی اون وریم

توصیه میکنم دین داشته باشی طبق حرفای اون عمل کنی نمیگم چه دینی به عقل و قلبت مراجعه کن

Oh baby
وارد بحثای فلسفی عقیدتی نشیمشما هر عقیده ای داری اگر فک میکنی بر طبق اون چیزی ک قبول داری در عمل ب ک ...

عجبب دین چه ربطی به عاشقی داره چرا بزرگش میکنین من منظورم این بود ک عشق هیچ ربطی به جنسیت ندارههه درمورد دین و این چیزا صحبتی نکردم

من عاشق معلمم اونم یه خانومه میگن چرا باید عاشق یه خانوم باشی درحالی ک خودت دختری

عزیزم بعضیا اشتباه برداشت میکنن و نگاه جنسی دارن .

ولی من خودمم پیش اومده گاهی همجنس های خودمو خیلی دوست داشتم...

البته تو سنی ادم اینطور... بعد سلیقه متفاوت میشه

من عاشق همجنسمم درحلی ک هیچ میلی بهش ندارم فقط یه عشق پاک ولی هیشکی درک نمیکنه

چند سالته طبیعی بابا تو سن و سال کم منم عاشق معلمم بودم نه عشق جنسی یه علاقه ی شدید و قشنگ کشش جنسی نبود اصلا کلا دوستش داشتم خیییییلی

عجبب دین چه ربطی به عاشقی داره چرا بزرگش میکنین من منظورم این بود ک عشق هیچ ربطی به جنسیت ندارههه در ...

منم عقیده شمارو نه تایید کردم نه رد کردم گفتم بستگی داره به چیزی ک بهش اعتقاد داری

چون عشق فقط وایسادن و تماشا کردن نیست اقدام هم هست

تو اقدام کردن شما یه عقیده ای داری ک بر اون اساس خط قرمز داری

منم گفتم اگر میخای یه خط قرمزی داشته باشی باید دینی داشته باشی

اگرم نمیخای داشته باشی ک مشکلی نیست ادم بالاخره تاوان یا پاداش کاراشو میگیره

Oh baby
من عاشق معلمم اونم یه خانومه میگن چرا باید عاشق یه خانوم باشی درحالی ک خودت دختری

ببخشینا ولی تو جوگیری، عاشق معلمت بشی؟😂

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨