2777
2789
عنوان

عدم قاعدگی

390 بازدید | 25 پست

سلام‌من ۲۴ سالمه ۲ ساله ازدواج‌کردم از ۱۵.۱۶ سالگی فهمیدم که پلی کیستیک دادم اما عادتام منظم بوده و شاید ۱ بار بخاطر عقب افتادن پریودم قرص یاسمین دکتر بهم داده.دوران عقدم سرخود خیلی قرص اورژانسی خوردم و نمی دونستم چه عواقبی داره و نزدیک ۱۲ کیلو یه دفعه چاق شدم و تستوسترون(هورمون مردانه) رفت بالا یکم عادتام بهم ریخت که دکتر بهم متفورمین و چند تا قرص دیگه داد اوکی شد کامل مثبپل قبل نه اما عادت میشدم بدون قرص و دکتر و دارو تا ایکه منه خنگ دوباره دی ماه اورژانسی خوردم که من آخر دی تا اوایل بهمن باید عادت میشدم نشدم بجاش ۱۵ دی بخاطر قرص عادت شدم و بعد عادت بعدی که باید ۲۷ تا ۴ اسفند میشد افتاد ۲۳ اسفند دکتر متفورمینم و زیاد کرد اما قرص برای تنظیم عادت نداد گفت نمی خواد الان دوباره ۱ فروردین که پاک شدم الان ۲۳ اردیبهشا عادت شدممم خیلی نگرانم یعنی واسه چاق شدنه که‌به تدریج بهم ریخته برای قرصه؟ یا نمیدونم.....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که 1 ماهه عقب انداختم بمیرمم دکتر نمیرم کشت منو این پریودی 

هر سن باید یه داستانی داشته باشیم دیگه‌تا کوچیکیم مدرسه و یکم‌بزرگتر ازدواج‌و پریودو بچه دار شدن و ........

هر سن باید یه داستانی داشته باشیم دیگه‌تا کوچیکیم مدرسه و یکم‌بزرگتر ازدواج‌و پریودو بچه دار شدن و . ...

همش بدبختیه خوش بحال مردا راحتن بخدا 

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
من پلی کیستیکم هر ۳۵ روز پریود میشدم رفتم دکتر بهم دوفاستون داد و متفورمین الان اوکی شدم

آخه من ۲ دوره است الان ینجوریم نمیدونم‌برم‌دکتر؟ بعضی دکترا خیلی پولکین

آخه من ۲ دوره است الان ینجوریم نمیدونم‌برم‌دکتر؟ بعضی دکترا خیلی پولکین

ببین بحث پول نیست بلاخره ما پلی کیستیک ها از هر وقت تصمیم به مادر شدن بگیریم یک پروسه طولانی تر رو باید طی کنیم حالا به نظر من دکترت عوض کن برو پیش،یک دکتر خوب که بعدا دچار دردسر نشی

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید

برا منم همینطوره...

خسته شدم از بس رفتم دکتر و چند ماهی هیچ کاری ندارم. یه ماه سر وقت و یه ماه تاخیر زیااااد...

امروز هم فهمیدم یکی از دوستام هم انتقالیش درست شده هم حامله هست.. خیلی براش خوشحال شدم ولی یکمم دلم به حال خودم سوخت...

سه سال و نیم اقدامم و حتی یبار هم نشده ولی دوستم تازه ماه اول اقدام بود و الان حاملست...

نمیدونم واقعا چرااااا اینجوریه...

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟