2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تیروییدت خوبه مشکلی نداری که

پس علت اینکه هی وزن اضافه میکنم و هرچی ورزش میکنم لاغر نمیشم چیه، ؟ مهم ترین علامتش ریزش موی ابروم هست خیلی کم پشت شده ، حس میکنم درد لاعلاج دارم که هیجکس تشخیص نمیده😭

پس علت اینکه هی وزن اضافه میکنم و هرچی ورزش میکنم لاغر نمیشم چیه، ؟ مهم ترین علامتش ریزش موی ابروم ه ...

خواستم سونوتو بفرستم چت جی ولی نمیذاره عکس بفرستم.

ولی تیروییدت مشکل نداره من خودم تیروییددارم.وابنکه دکترای انلاین زیادهست عکس بدی برات تحلیل میکنن.سرچ کن دکترانلاین پولیه هاالبته.

خدانکنه اینجوری نگو ایشالاهیچی نیست

خواستم سونوتو بفرستم چت جی ولی نمیذاره عکس بفرستم.ولی تیروییدت مشکل نداره من خودم تیروییددارم.وابنکه ...

فداتشم کل دیشب گوگل زیر ورو کردم نمیدونم چون نتا ضعیف کار نمیکنن یا کلا سایت مشکل داره هرکاری کردم نشد ، علامت چندتا هورمون باهم دارم هم تنبلی تخمدان هم تیرویید وهم کورتیزول همه اینا جلوی کاهش وزن میگیره و روز به روز چاق تر میشم هرچقدرم رعایت کنم بازم همینه ، بخدا کم اوردم من از بجگیم اینطوریم جاییم زندگی میکنم دکتر درست درمون نداره فقط خرج ازمایش میکنم وتهش هیجی🥲چندماه دیگه مصاحبه فرهنگیان دارم میترسم ردمم کن برای وزن زیاد