2777
2789
اره زنگ میزد میگفت فاطمهمیگفتم بابا به خدا فاطمه نیستم، میگفت پس کی هستی😐🤣

حالا مزاحم من گیر داده میگه بیا ازدواج کنیم من سوار ماشینش شده بودم اسنپ بود از اون روز پدرم رو در اورده

بابا لامصب چرا باید با تو ازدواج کنم اخه همسن بابامی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا مزاحم من گیر داده میگه بیا ازدواج کنیم من سوار ماشینش شده بودم اسنپ بود از اون روز پدرم رو در ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣میگفتی الان کی به فکر ازدواجه آخه

هرکسی نون شب خودشو پیدا کنه باید شکر کنه پیرمرد

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

چیکار کردین؟

بهشون گفتم آدم اهل بیت احترامی نیستم جناب اما اگه تکرار بشه با یک زبون دیگه همسرم یا پدرم باهاتون حرف میزنم لطفاً مزاحم نشید و خداحافظی کردم

نمیدونم اما مزاحم ها منم آدمایی بودن دیگ تکرار نکردن اهل بلاک هم نبودم نیستم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

🤣🤣🤣🤣🤣میگفتی الان کی به فکر ازدواجه آخه هرکسی نون شب خودشو پیدا کنه باید شکر کنه پیرمرد

وای همون بابا بیخیال هرروز هم برام جملات عاشقانه میفرستاد بیخیال توروخدا من گه خوردم سوار ماشینت شدم عوضی

بهشون گفتم آدم اهل بیت احترامی نیستم جناب اما اگه تکرار بشه با یک زبون دیگه همسرم یا پدرم باهاتون حر ...

من پیج کاری دارم بیشعور زنگ زده بود برای کار بعد دیدم لحنش عوض شد .بیشتر از خودم لجم میگیره چرانفهمیدم این روزا اینستا نیست شماره مو از کجا آورده قبلا یکی مزاحم شده بود فکر کنم از اون گرفته

وای همون بابا بیخیال هرروز هم برام جملات عاشقانه میفرستاد بیخیال توروخدا من گه خوردم سوار ماشینت شدم ...

به پشتیبانی اسنپ باید میگفتی

اینا خیلی بیشعورن، مزاحم همه میشن متاسفانه

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•