2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش خان اولو رد کردی به سلامتی؟؟؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

ادم ها سطح شعور، سواد ،درک و صبوریشون بسیار متفاوته

گاهی این اختلاف سلیقه ها در حد یه بگو مگوی ساده ست

گاهی در حد جنگ جهانی

که متاسفانه مال من تقریبا ۶.۷ سال طول کشید و تمام این مدت تو جهنم بودم

وایسادم و جنگیدم

علتشم ۹۹ درصد رفتارهای وحشیانه پدرشوهرم بود

همسرم فکر می کرد مرد بودن یعنی این

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بخاطر اینکه وقتی دونفر باهم زندگی میکنند تو یه خونه همه ی رفتار های همو میبینند و شناخت کامل رو هم ندارند انجا همه چی آشکار میشه مثلا آقا میگه چرا اینکارو کردی مثلا چرا تو غذا فلان چیزو ریختی یا مثلاً چرا اینقدر بیرون میری یا خانوم میگه چرا دیر میای برا من کم وقت میزاری چرا جلو خانواده ات به من اینو گفتی چرا از من دفاع نکردی و امثال این حرف ها

جدیی خانما درسته این مطلب؟ من فعلا نامزدم دعوا نداریم ممکنه بعدا اینجوری بشه؟

کلا اختلاف نظر ودعوا هست... چون دو تا آدم متفاوت ایم.... و همینجور جنس مخالف همدیگه هستیم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بحث و اختلاف نظر کاملا طبیعیه هر کی میگه ندارم اول دروغ میگه دوم رابطه سالمی ندارن

چون امکان ندارع بین دو نفر آدم اختلاف نظر پیش نیاد!

دو سال اول زندگی هم بیشتر چون دو نفر کم کم دارن به هم عادت میکنن و هم دیگرو یاد میگیرن