eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 عنوان دماغ بد شکل 111 بازدید | 17 پست تا حالا کسی دورتون عمل کرده که واقعا بد شکل بشهقبلش چجوری بود دماغشبعدش چجوری شدکجا عمل کرده بود 1404/11/01 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3888 شما اعتماد بنفستون نیاز به عمل داره جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 شما اعتماد بنفستون نیاز به عمل داره اره مثل طرز فکر شما😊عادیه آدم استرس داشته باشهبه جای اینکه اعتماد به نفس بقیه رو هدف قرار بگیریدل سیاه خودت و درست کن
umbrella عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 3230 من دماغم گوشتی بود اونطوری ک دلم میخاست و تو فکرم بود تغییر نکرد ولی بازم از قبل بهتر شده
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 اره صدبار دیدم سر همینم خودم میترسم عمل کنم من دماغم چندین بار شکستهباید عمل کنم مشکل تنفسی پیدا کردمهرچی دیدم عمل کردن پیش دکتر خوب و مراقبت کردن خوب شده
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 من دماغم گوشتی بود اونطوری ک دلم میخاست و تو فکرم بود تغییر نکرد ولی بازم از قبل بهتر شده شکر خدامبارکت باشه عزیزم
teen_rose عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 501 من دماغم چندین بار شکستهباید عمل کنم مشکل تنفسی پیدا کردمهرچی دیدم عمل کردن پیش دکتر خوب و مراقبت کر ... اگه مشکلی با هزینش نداری یه دکتره هست که عالیههههههاسمش رو درست یادم نمیاد فک کنم دکتر مفرد بود
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3888 اره مثل طرز فکر شما😊عادیه آدم استرس داشته باشهبه جای اینکه اعتماد به نفس بقیه رو هدف قرار بگیریدل س ... نه بد برداشت نکن آدم وقتیکه نسبت به خودش اعتماد بنفس داشته باشه یرداشت بقیه براش مهم نیست طرز فکر من اوکیه... من داشتم بخاطر خودت میگفتم جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 اگه مشکلی با هزینش نداری یه دکتره هست که عالیههههههاسمش رو درست یادم نمیاد فک کنم دکتر مفرد بود اره اتفاقا پیشش رفتمگفت سال بعد نوبت عمل دارم خیلی دور بودپیش مسگری گرفتماونم کارش عالیه
teen_rose عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 501 اره اتفاقا پیشش رفتمگفت سال بعد نوبت عمل دارم خیلی دور بودپیش مسگری گرفتماونم کارش عالیه خب عزیزم پس عمل کن ، خوب مراقبت کنی خیلی خوب میشهمن چند نفر دیدم خودشون بد چسب میزنن
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 نه بد برداشت نکن آدم وقتیکه نسبت به خودش اعتماد بنفس داشته باشه یرداشت بقیه براش مهم نیست طرز فکر من ... ممنون عزیزم ولی اعتماد به نفس من اوکیهدماغم چندین بار شکسته اصلا غضروف ندارمهمیشه هم کپهمجبورم عمل کنممن که دارم پولش و میدم یه دستی هم بهش بزنملطفا تو دل کسی که عمل داره رو خالی نکن