2777
2789
عنوان

ژل لبب بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی ارزون نزن شاید عوارض داشته باشه یا نمونه.والا من نزدیک ۴ونین پول دادم نموند تو لبم ۶۰۰ که دیگه تکلیفش معلومه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

من لوناژل زدم خوبه اینووسنس بزن ایرانیه حداقل خیالت راحته فیک نیس

قیمت اینوسنس نمیدونین چنده؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

ژل لب خیلی درد داره؟

من یبار زدم اصلا درد نداشتم یبارم تقریبا ۴۰درصد درد داشتم

اسی ارزون نزن شاید عوارض داشته باشه یا نمونه.والا من نزدیک ۴ونین پول دادم نموند تو لبم ۶۰۰ که دیگه ت ...

دوستم ژل چونه زد ۹۵۰ همین دو روز پیش راضیه نمیدونم چجوریه بعضی جاها انقد ارزونن بعضی جاها گرون

رووفیل رو الا قیمتش نمیدونم اما نورامیس 8 دنبی2 دنبی نسبت به قیمتش کیفیت خوبی هم داره

۸ میل هر سیسی وای خیلیه بنظرمممم

دنبی رو شنیدم خوبه شاید اونو بزنم

ورم و کبودی خیلی داره درسته؟

بستگی به هر فرد داره.بار اول دوروزه کبودی رفت ۳روزه ورم