2777
2789
از کجا دانلود کنم؟ بازار و مایکت میشه؟

دیپ سیک رو از بازار هم میشه نصب کرد اما جیمیل میخواد تنها راهکار وبسایت چت جی پی تیه

Tunnel Vision                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بعد چطوری هوش مصنوعی جواب درس عمومی بده؟

خوب سوال میکنی جواب میده البته اگه درس عمومی مثل تاریخ و نمیدونم این چیزاست از رو کتاب بنویس ولی مثلا زبان و ادبیات رو می تونی از AI کمک بگیری

Tunnel Vision                                                                 

خوب سوال میکنی جواب میده البته اگه درس عمومی مثل تاریخ و نمیدونم این چیزاست از رو کتاب بنویس ولی مثل ...

خب این استاد ها جواب از کتاب یا جزوه میخوان و به نظرم هوش مصنوعی جواب کلی میده و مستقیما از این کتاب نمیگه

منم خودم دوست داشتم برای همش استفاده کنم اما الان به نظرم فقط واسه زبان به دردم میخوره

منم مجازی شدممم😃ویرا و زیگپ خوبندیپ سیک هم میگن وصله

من هفته پیش ویرا نصب کردم دیدم جواب نمیده فکر کردم برنامه ضعیفیه امروز دانلود کردم دیدم چه خوب جواب میده

مرسی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

منم مجازی شدممم😃ویرا و زیگپ خوبندیپ سیک هم میگن وصله

زیگپ باید براش اشتراک بخریم انگار آخه سریع تموم شد

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

برای چت جی پی تی بنویس Chatgpt.com

اینکارو میکنم ولی لاگ این کار نمیکنه