2777
2789
یکی دوبار که یکی از اعضای خانوادتو بهش ترجیح دادی میشینه سرجاش،مقابله ب مثل!

هیچی فایده نداره ، مستقیم میگه روزی ده بار درد مادرم خاهرم بجونت ، زن و بچه زیاده ، خاهر مادر نیس

والا نفرین من یکی دعاس و میشینه به جونش🙁من اصلا کاری به کارش ندارم اسمشونم نمیبرم ولی اینا شوهرمو پ ...

دقیقا شوهر منم همینه

یهو قاطی میکنه

خون ما رو میکنه تو شیشه

بعدا میفهمم تلافی بی حرمتی های اونا رو سر من بدبخت در آورده!

افسرده شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندماهه قطعه رابطه کردم کامل تاقیامت

خوش بحالت حداقل شوهرت طرفته که قطع رابطه کردی ، منه بدبخت یبار قط رابطه کردم بااین کاولی بااینکه حقم بامن بود شوهرم میگفت شیرینی بخر برو دست وپاشو ببوس بگو غلط کردم

دقیقا شوهر منم همینهیهو قاطی میکنهخون ما رو میکنه تو شیشهبعدا میفهمم تلافی بی حرمتی های اونا رو سر م ...

دقیقا، من دیگه نمیدونم چیکار کنم چند وقت پیش سرخکن خریدم زنگ زده تا مارک سرخکنم به خاهرش گزارش داده ، بعدم میگه ببر پس بده خاهرم میگ این مارک بده اله بله گفتم من دوس دارم بتوچه

خوش بحالت حداقل شوهرت طرفته که قطع رابطه کردی ، منه بدبخت یبار قط رابطه کردم بااین کاولی بااینکه حقم ...

شيريني میخریدی همشوخوردمیکردی میریختی روسرشوهرت باکاولی بایدمثل خودش رفتارکرد.کوتاه نیا هیچ وقت درمقابلشون

شيريني میخریدی همشوخوردمیکردی میریختی روسرشوهرت باکاولی بایدمثل خودش رفتارکرد.کوتاه نیا هیچ وقت درمق ...

بجان بچه م ، بعد از زایمان ۴ـ۵ماه از دستش زندگی نداشتم شوهرمو پر میکرد مینداخت بجونم ، منم هیچ نمیگفتم بعد از ۵ماه مثل زخم سر باز کرده ریختم بیرون زنگ زدم همه کس وکارش گفتم میخام برم بریدم تا کوتاع اومد