2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 41 پست
عزیزمممم مشکل اصلی شما اضافه وزنه‌...اولین دلیل این وضعیت همونه....فقط و فقط رژیم و ورزش مداوم....حت ...

میخوام اما نمیشه یه جوری انگار افسردگی گرفتم

همش مادر شوهرم بهم کنایه و طعنه میزنه

خسته شدم

هیچ انگیزه ای ندارم

برام دعا کن  

قد 160 وزن فعلی 85 وزن هدف 57  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم.منم خودم سه ساله درگیر ناباروریم‌‌‌....ای یو ای....ای وی اف...میکرو....بارداری پوچ...همه رو داشتم...آخر سر دکترم گفت تا لاغر نشدی باردار نمیشی....تازه من پریودم منظمه....منم چند وقته رژیمم و ورزش میکنم....یه یا علی بگو و شروع کن....نمیدونی وقتی میبینی وزنت داره کم میشه چقدر آروم میشی....میفهمی داری به هدفت نزدیک میشی....خیلی حس خوبیه...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزمممم مشکل اصلی شما اضافه وزنه‌...اولین دلیل این وضعیت همونه....فقط و فقط رژیم و ورزش مداوم....حت ...

کاش بتونم وزن کم کنم امیدوارم توی ماه رمضان با روزه شروع کم کردن وزنم بشه

توی ماه رمضان نمیشه ورزش کرد؟

میدونم.منم خودم سه ساله درگیر ناباروریم‌‌‌....ای یو ای....ای وی اف...میکرو....بارداری پوچ...همه رو د ...

پریا جون تهرانی؟

کجا ورزش میکنی عزیزم؟

وقتی اطرافیان ببینن داری لاغر میشی و تلاش میکنی دیگه طعنه و متلک هم نمیتونن بزنن...خود ما باید کاری کنیم بهمون احترام بذارن....الان هوا خوبه....از پیاده روی شروع کن....روزی نیم ساعت.....بعدم تو خونه آهنگ بذار برقص...واسه روحیتم خوبه....مهم اینه ضربان قلبت بالا بره و کالری سوزی کنی...کار خاص و ورزش خا ص نمیخواد....غذا های چرب و شیرین هم نخور.....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
وقتی اطرافیان ببینن داری لاغر میشی و تلاش میکنی دیگه طعنه و متلک هم نمیتونن بزنن...خود ما باید کاری ...

ممنونم کلی حس خوب بهم دادی

امیدوارم که بتونم و موفق شم

اگه آدم یه همراه داشته باشه راحت تر می تونه شروع کنه

پریا جون تهرانی؟ کجا ورزش میکنی عزیزم؟

عزیزم من تو خونه یوگا میکنم....حلقه میزنم‌میرقصم...یهو به خودم میام میبینم یه ساعته دارم عرق میریزم....هر جا هم بخوام برم تا نیم ساعت پیاده میرم اگه دور بود بعد ماشین میگیرم...به شوهرم هم گفتم التماسشم کردم بهم ماشین نده...خرید خونه با شوهرم بود از سر کار همیشه خرید میکرد...پیاده نیم ساعته تا محل خرید کردنمون...الان خودم پیاده میرم خرید اگه زیاد بود خریدام با ماشین برمیگردم...از همین امروز شروع کن...من سه کیلو تو ده روز کم کردم...بعد از ای وی اف منفیم افسرده شده بودم...الان انقدر حالم خوبه....میخوام شش ماه به وزن ایده آلم برسم...

بعدم تو تغذیه مواظبم...لب به بستنی و نوشابه نزدم...برنج هفت هشت قاشق میخورم‌‌‌‌....بیشتر میوه و سالاد میخورم...با مغزیجات مثل بادوم و پسته روزی ده تا...

ممنونم کلی حس خوب بهم دادی امیدوارم که بتونم و موفق شم اگه آدم یه همراه داشته باشه راحت تر می تونه ...

الهی شکر...ماها خوب حال همو میفهمیم....امیدوارم زود زود مشکل هممون حل بشه🌸🌸

عزیزم من تو خونه یوگا میکنم....حلقه میزنم‌میرقصم...یهو به خودم میام میبینم یه ساعته دارم عرق میریزم. ...

مرسی از انگیزه خوبی که دادی

حتما از امروز شروع میکنم عزیزم

با اجازه بهت درخواست دوستی میدم میخوام از کارایی که میکنم و پیشرفتم بهت اطلاع بدم و با هم در ارتباط باشیم