2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط هوش مصنوعی

چه هوش مصنوعی وصله ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

عزیزهایی من فعلا وصل شدنی درکارنیست؛شوهرم تاجره اتاق بازرگانی گفت درساعات اداری بیاید اینجا نت داشته باشید!!!بهشون نمیدن تو خونه که یه وقت هات اسپات کنن.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عزیزهایی من فعلا وصل شدنی درکارنیست؛شوهرم تاجره اتاق بازرگانی گفت درساعات اداری بیاید اینجا نت داشته ...

واااا مگه اسیر گرفتن مردم همچین چیزی قبول نمیکنن همه جا پیشرفت میکنن اینجا هر روز ده سال میره عقب تر

مگه چکار کردن آنقدر میترسن

عروس امسال منم لطفا یه صلوات بفرست واسم

واااا مگه اسیر گرفتن مردم همچین چیزی قبول نمیکنن همه جا پیشرفت میکنن اینجا هر روز ده سال میره عقب تر ...

اقلا اسمهاشونو میدادن به اپراتورها؛من گفتم خوب بهش میدن به منم هات اسپات میکنه ؛دیدم اونا زرنگتر

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ChatGPT

واسه من وصل نیست

چطوری وصلی؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
نمیدونم بدون فیلتررررالان دیدم وصله

لغو نصب کنم دوباره نصب کنم؟

2790
2778
2791
2779
2792