2777
2789
عنوان

کیا نشخوار فکری رو درمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ تا بگید چیکار کنم

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه مثل ضعف اعصاب و بعضی کم خونی ها که به راحتی درمان نمیشن و یکی از دلایل ریزش مو غلبه همین مزاجه

درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

هم درمان دارویی داره هم غیر دارویی

با چیزای که استارتر توضیح داد حدسم اینه مربوط به غلبه صفرا و سودا باشه برا اینکه مطمئن بشین دقیقا کدومشونه بهتره با درمانگر مجرب مشورت کنین

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

خداروشکر واقعا نیاز دارم برم دارم دیوونه میشم

درک میکنم. من تا مرگ عزیزانم هم میرفتم و بهش فکر میکردم و گریه میکردم. اصن دایم ذهنم درحال داستان سرایی و فکر به گذشته بود

الان تا فکر چیزی به ذهنم میرسه خودش میره😂

سلام عزیزم من یا خوندم باید افکارتو روی کاغذ بنویسی و براش راه حل بنویسی اینطور کمتر میشهاگر انجام د ...

جدی بعد چندبار حس کردید بهتر شدید

حتما حتما انجام میدم

۴ تا

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه مثل ضعف اعصاب و بعضی کم خونی ها که به راحتی درمان نمیشن و یکی از دلایل ریزش مو غلبه همین مزاجه

درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

هم درمان دارویی داره هم غیر دارویی

با چیزای که شما توضیح دادین حدسم اینه مربوط به غلبه صفرا یا سودا باشه برا اینکه مطمئن بشین دقیقا کدومشونه بهتره با درمانگر مجرب مشورت کنین

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

اینی نشخوار فکری حتی مانع این میشه کار دیگه ای شروع کنم یا انجام بدم

دقیقا درک میکنم منم یک مدت اینطوری بودم حتی الان هم اثرهاشو توی زندگی میبینم ولی همیشه خودت مهمتری هیچوقت آسیب نزن به خودت

درک میکنم. من تا مرگ عزیزانم هم میرفتم و بهش فکر میکردم و گریه میکردم. اصن دایم ذهنم درحال داستان سر ...

وای اره دقیقا منم تو مراسم خاکسپاریشون میرم گریه میکنم و....

مرسی عزیزم از راهنماییت

وای اره دقیقا منم تو مراسم خاکسپاریشون میرم گریه میکنم و.... مرسی عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم. حتماً پیگیری کن چون واقعاً آدمو از پا میندازه

انشالله که به زودی رفع میشه 🙏