دعای_سبز مدیر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 597 عنوان تبریز خیلیییی سرده بچمو چطوری بفرستم مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 45 پست کلاس اوله هرروز نشانه و درس میگه معلمش غایب میشه عقب میفته تعطیلم نکردن تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️ 1404/11/01 | 07:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقلوا_استانبولي عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4661 با ماشین میریم اونم بیرون مونده خودش یخه الان برین ماشین گرم کنین بخاری روشن کنین بره مدرسهسخته گناه داره اونم تو هوای تبریز ولی چاره چیه
marjjjan_jon عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 7831 با ماشین میریم تا تو کلاس تو پتوش کن دوباره قبل تعطیل بشه از کلاس میخواد خارج شه تو پتوش کن ببر تو ماشین و چشم میدوختم به حضور آفتاب
دعای_سبز مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 597 برین ماشین گرم کنین بخاری روشن کنین بره مدرسهسخته گناه داره اونم تو هوای تبریز ولی چاره چیه به شوهرم میگم برو ماشینو گرم کن الان بلند شده داره میره تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
دعای_سبز مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 597 تا تو کلاس تو پتوش کن دوباره قبل تعطیل بشه از کلاس میخواد خارج شه تو پتوش کن ببر تو ماشین تا دم مدرسه با ماشینیم حیاط مدرسه هم کوچولو هس سریع میره داخل تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49944 با ماشین میریم اونم بیرون مونده خودش یخه الان مگ توی حیاط صف وایمیستن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
barana۷۶ عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 1567 اینی چه حرفیه واقعا فقط تو اینجا دیدم این حرفو تبریز خیلی سرده میگن منفی 18 هست واقعا وقتی آنقدر سرده یه روز نره چیزی نمیشه که
شکلات،،،،سفيد عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2590 بفرستش بگو از کلاس بیرون نیا پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎
دالانبهشت عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 16908 تبریز خیلی سرده میگن منفی 18 هست واقعا وقتی آنقدر سرده یه روز نره چیزی نمیشه که من خودم تبریز مبی قانونی رو دوست ندارم وقتی سلامت ه شکر خدا بره بهتره
دعای_سبز مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 597 مگ توی حیاط صف وایمیستن نه کلا حیاط در نمیان ماشین تو بیرونه پارکینگ نداریم البته شوهرم رو فرستادم روشنش کنه گرمش کنه بعد بیاد پسرمو ببره تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
دعای_سبز مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 597 بفرستش بگو از کلاس بیرون نیا کلا نمیان فقط اون دم اخری میفرستن ۵دیقه بعد در رو وا میکنن بچه هارو میفرستن بیرون تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
دعای_سبز مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 597 من خودم تبریز مبی قانونی رو دوست ندارم وقتی سلامت ه شکر خدا بره بهتره دوتا کاپشن پوشوندم فرستادمش با باباش رفت تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
1998haniyeh عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 432 ما هم تبریزیم. والا دیگه هر روز که تعطیلن، یه روز هم برن خب