2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان وصل نیستما ولی یکی دو شبی که وصل شد نصفه شب ساعت سه چهار صبح یهو میارهتلگرام با پرو.کسی اینس ...

باشه باز ادم یه چک میکنه... کارهامون مونده بخدا... کارم وابسته به اینترنت عه... همین امروز فرداس ک بیکار بشیم ماهم

... بخدا خسته شدم

من همون چندروز پیش که یکی دوساعت اومد تا ظهر وصل شد برام بعدم دیگه کلا وصل نشد.هیچکس نبود اینستا بعد توی اکسپلور خارجیا رو دیدم زندگی معمولی میکنن اصلا خیلی دلم گرفت.

من دیشب با کانفیگ بچه های اینجا وصل شدم منتها برا من اصن سرعت نداشت ولی برا شوهرم هم تل هم وات ساپ سریع وصل شد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

من همون چندروز پیش که یکی دوساعت اومد تا ظهر وصل شد برام بعدم دیگه کلا وصل نشد.هیچکس نبود اینستا بعد ...

دقیقا ادم دلش میگیره که باید تو این دوره مثل مامان بزرگش زندگی کنه... معمولی ترین حق مون اینترنت عه... اب و گاز و برق رو میگن کمبود عه و قطع میکنن... اینترنت و چرا میبندن آخه؟ همین یه لقمه نون رو هم در نیاریم و بمیرم از گشنگی اینا راحت شن...

باشه باز ادم یه چک میکنه... کارهامون مونده بخدا... کارم وابسته به اینترنت عه... همین امروز فرداس ک ب ...

کارت چیه

اگه فروش نتیه نمیشه فعلا بیاری ایتا

ایتا دیدم خیلی مشتری دارن و فروش دارن

مخصوصا که تبلیغ سنجاق شده داشته باشی