2777
2789
عنوان

عمل بینییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دقیقا حرف منم همینهچون دماغم قبل اینه بشکنه خوب بودمن که دارم این همه پول میدم حداقل یه قوسی بهش ...

پس نیمه فانتزی کن دیگه

الان خیلی تایپای دیگه عمل بینی هم هست

خوب پرس و جو کن و همشو هم بررسی کن

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
اخه همین دکتر من یکی از دوستام عمل کرد واقعا هیچ فرقی نکردفقط نکش و کوچیک کرد طبیعیولی نیمه فانتزی ه ...

اع؟

شیوه کار هر دکتری فرق داره اگه دیدی که اینطوریه پس بهتره نیمه فانتزی عمل کنی میخوای بیشتر هم از کسانی که پیشش عمل کردن پرس و جو کن کامل مطمئن شی

اع؟شیوه کار هر دکتری فرق داره اگه دیدی که اینطوریه پس بهتره نیمه فانتزی عمل کنی میخوای بیشتر هم از ک ...

اره خیلی از کاراشو دیدم نیمه فانتزی هاش نازه

خیلی ملایمه قوساش نکشم گرده

اخه قبل عمل هم بالا بود؟ یا الان اینجوری شده؟

اینکارو نکن به نسبت پول و اذیتاش خودت انتظار بیشتری داری بعدش ولی الان بینی طبیعی مده قوس و اینا خیلی چهرره رو مصنوعی میکنه همه متوجه میشن عمل کردی حتی اگه هیچ کاریم نکنی میگن عملیه

اره قراره ۸م بره یه بار دیگه

کلا اتاق عمل و اینا میخای بری بینی مد نظرت رو عکسشو ببر

خواسته هات رو بنویس کامل

قبل عمل که میبینی دکترت رو باز تاکید کن بهش

و بگو لطفا سر بالا نشه و چیزی باشه به صورتم بیاد

در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻