2777
2789

هر موقعه میبینتم یهو میاد سمتم میگه بدنت چقدر خوبه چهار شونه اس کاش بدن منم اینطوری بودو ورزش میکنی؟ اگه نمیکنی پتانسیلت خیلی بالاست برای ورزش

به ترقوه اینام چند بار دست زده یا مثلا چند بار به شکمم دست زده گفته چربیت چقدر کمه

نمیدونم منظورش چیه آخه یکی دو بار عادیه ولی چند بار بگی یکم نرمال نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بهش اجازه میدی دست بزنه؟از همون اول باید جلوشو میگرفتی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

دوست دانشگاهم یه بار سر یه موضوعی ازم خیلی عصبانی بود آخرش نتونستم تحمل کنه جلو همه گفت فلانی چقد صاف و لاغری 😶😶

من هیچی بش نگفتم حتی به ذوی خودمم نیوردم بعد از اون خودش پشیمون میشد هعی میومد میگفت کمر تو باریکه و فلان🤣

ولی این بنده خدا چیز بدی نگفته فک نکنم منظور بدی داشته باشه

چرا بهش اجازه میدی دست بزنه؟از همون اول باید جلوشو میگرفتی

ترقوه آخه جای حساسی نیست

گفتم شاید همینطوری خواسته دست بزنه

بعد اینکه یطورایی وایب خوبی میده مثلا استایلش خوبه و بوی خوب میده چهرشم نازه بهش نمیخوره منحرف باشه

ترقوه آخه جای حساسی نیست گفتم شاید همینطوری خواسته دست بزنهبعد اینکه یطورایی وایب خوبی میده مثلا است ...

چی بگم ولی بهش اعتماد نکن😬😬😬

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

دوست دانشگاهم یه بار سر یه موضوعی ازم خیلی عصبانی بود آخرش نتونستم تحمل کنه جلو همه گفت فلانی چقد صا ...

واقعا چطوری به خودشون اجازه میدن راجب دیگران نظر بدن؟

من تاحالا به خودم همچین اجازه ای ندادم

چند بارم همکلاسیم بهم گفت فکر کردی آنجلینا جولیی اینطوری تیپ میزنی

من ولی هیچی بهش نگفتم فقط تعجب کردم که چرا ب یکی باید همچین چیزی بگی آخه من اصلا خودشیفته ام نیستم

واقعا چطوری به خودشون اجازه میدن راجب دیگران نظر بدن؟من تاحالا به خودم همچین اجازه ای ندادمچند بارم ...

مردم واقعا رد دادن

یهو حرصشون از یه جا میگیره یا جلوت کم میارن میان تخریبت میکنن که خودشونو بکشن بالا