سلام دوستان .... دیگه راستش خسته شدم ... فشار مالی داره اذیتم میکنه ... تو رو خدا یکی بیاد کمکم کنه بگه با لب تاپ و اینترنت و سواد و ....چجوری میتونم کار کنم تو خونه... دلم میخواد حداقل یکم کمک خرج اجاره خونه باشم ...امکان فروش وسایل در منزل رو ندارم
برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اره واقعا اينستا منبع درامد عاليه خيليهاس مثلا خانما ياد گرفتن عكس زندگي روزمرشون ميزارن يا از غذا گلدوناشون هرچي ساده بعدش كم كم تبليغات ميكنن يا يه اقايي ابدارچيه تي وي هم ميارش ماشالا همه چيزش رايگان شده از سفر تا اباس بچه هاش كلي چيزاي ديكه حالا هم ميخاد تو تهران كافه رستوران بزنه از بس تبليغات داره
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱