2777
2789
از کجا میدونی طلسم شدی؟

نشونه هارو دارم و چند ساله دارم ذست و پنجه نرم میکنم باهاش

سال ۹۹ فروشگاه داشتم دخل بالا

از یه مقطع زمانی صفر شد کاملا صفر

ورشکستگی و ...

اول فکر کردم برای مغازمه رفتم پیگیر شدم

رفتم پیش یکی که واقعا میگفتن حرف نداره

کاغذ و مداد گذاشت روی زمین موکلش مدادو بلند کرد و اسم اونی که اینکارو کرده نوشت و مترسکی که برام درست کرده بودنو کشید و بعدش مداد افتاد زمین

من جفت کرده بودم داشتم سکته میکردم

گفتم خب بقیه ش؟

گفت زورش نمیرسه برو پیش فلانی

همینطوری فلانی و فلانی و فلانی و فلانی و فلانی

این چه بلایی بود سرم اومد اخه منکه به مورچه هم بدی نکردم توی زندگیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنونم ولی مترسک برام دوختنتا پیدا نشه و به دست اهلش نخش باز نشه درست نمیشه

این مترسک رو کی بهت گفته ؟؟!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

eitaa.com/Angazi_1377

با صاحب این کانال تو پی وی صحبت کن و مشکلت رو بگو

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

🌸 #جهت_بطلان_سحر

خواندن این آیـہ با نیت خالص و توجـہ بـہ خدا و معنے آن براے بطلان سحر و جادو بسیار موثر است .

✨آیـہ 144 سورہ آل عمران✨

🌿🌼 ومَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ 🌼🌿

📚 خواص آیات قرآن ڪریم ص 42

یک نفر نگفتهچندین نفر گفتن و تایید کردنکه هر کدوم یه وری هستن

هووف

مطمئنین کار بلده؟انگولک بشه مثل دفعه های قبل روزگارمو سیاه تر میکنه ها

آره کار بلده ..با آیه های قرآنی کارتو راه میاندازع

تو خونه سوره بقره رو چهل روز بزار با صدای بلند پخش بشه .اذان رو هم همینطور .با خودت سرکه خمری (تو خمره درست میکنن حمل کن ..)حرز هم بگیر .و مداوم ایت الکرسی رو تا هوالعلی العظیم بخون .دایم الوضو باش

پیش هزار نفر رفتمبیشترشون فیک بودناما اونایی که یه ذره سر در آوردن گفتن کار من نیست سنگین تر از منه ...

این پول نمیگیره ، بالاخره یه ریسمانیه که میتونی بهش چنگ بزنی😂 اینم اگر نتونه میگه نمیتونم