2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا بخرید "سود" نمیکنید فقط از داراییتون در برابر تورم محافظت میکنید.

من خودم به هیچ وجه پس انداز ریالی نگه نمیدارم. همه رو ریز ریز طلا میخرم

پارسیان یا شمش گرمی بعضی وقتها هم طلای زینتی برای دلخوشی🤣

ینی میگیطلا از ریال کمتر رشد میکنه😐

هیچی جای طلا رو نمیگیره ،بعد اینک ۱۵ تومن میگیری ک نمیخواد پارسیان بگیری ک تقلبیش زیاد شده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شما همسرت بنگاهیه یعنی سرش تو بازاره بعد خودت انقدر اطلاعاتت پایینه ک میگی طلا رشدش خوب نیست!!!!

بعداینکه طلا یهواوج گرفت میگم شاید تاچن وقت رشد نکنه تاپیک درس متوجه نشدی گل

خدایاشکرت...❤️

خب هرکس تو حیطه کاری خودش سررشته داره کسی ک بنگاه داره اطلاعات دقیق راجب طلا و اینچیزا نداره چون کار ...

خرید و فروش ماشین به طلا و دلار بستگی داره اینا از هم تاثیر میگیرن در جامعه ایرانی

من وقتمو صرف بحث با احمق ها نمیکنم.اگر جوابتو نمیدم علتش همینه!!!!

شما پولت به سکه میرسه چرا میخوای پارسیان بخری. چند ماه جمع کن سکه گرمی یا ربع بخر

چندماااااه صبر کنه عزیز تو یه روز طلا یه تومن رفت بالا پولی که چند ماه تو حساب بمونه ارزشش حفظ نمیشه

والله که خوبه ولی مثل طلا نیست.ولی خب سمت ما با ۱۰ الی۱۵میل یون دینار دلارمیخریم.خیلیم سود میکنیم.را ...

یعنی اینکه هرسری دلار دینار اندازه ده ۱۵بخرم خوبه؟

خدایاشکرت...❤️

والله که خوبه ولی مثل طلا نیست.ولی خب سمت ما با ۱۰ الی۱۵میل یون دینار دلارمیخریم.خیلیم سود میکنیم.را ...

یعنی اینکه هرسری دلار دینار اندازه ده ۱۵بخرم خوبه؟

خدایاشکرت...❤️

پارسیان هم موقع خرید گرونحساب میکننهمموقع فروش کلی پایین تر برمیدارن

پارسیان صد سوتی که پارسال به چشم نمیومد و دویست سیصد خریده بودم الان شد یکو هفتصد😬 زود نباید فروخت طلا همیشه سود میده