2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم خوابگاه 🥺🥺از خوابگاه بدم میاد واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که مجازی شد امتحاناتو دوره امتحانا حتی فشار خوابگاهی بودن بیشترم میشهپرده وصل کن و از تنهایی رو ...

از ما مجازی نیست حضوری هست هوفففف دولتی هستی؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عادت میکنی به مرور سعی کن زیاد سخت نگیری شرایط خوابگاه سخته ولی یک سری خوبی ها هم داره تو اتاق با بچ ...

خوش نمیگذره اصلا سر همه چیز اذییتی خواب و کوچیکی فضا و کثیفی و ...

سلام خوبییییادته من کنکوری بودم کلی ازت سوال پرسیدمقبول شدم منم گاها ناراحت میشم امروزم یه نفر بهم گ ...

رشته های پیرا تقریبا ی سطحن خیلی حرفش چرت و مسخره بود بهت گفت وا پرستاری نیاوردی

خداروشکر قبول شدی مهم اینه خودت دوسش داشته باشی اجی

سلام خوبییییادته من کنکوری بودم کلی ازت سوال پرسیدمقبول شدم منم گاها ناراحت میشم امروزم یه نفر بهم گ ...

مهم خودتی حرف بقیه رو بریز دور اونا فقط رهگذرن تو از مسیرت لذت ببر

منم دارم میرم ترم ۴. کلا ۳ماه زودتر از تو رفتم. کِی میخوای ب خودت بیای؟ یادمه دوسه سال بود فک کنم. ...

عآره دقیقاااا یادمه گفت مشکل از خودته این حرف خیلی خوب یادمه گفتم نهههه من قبول بشم دیگ خوشحال خوشحالم ولی بازم نبودم

قربونت برم من مرسی ازت 🩵🩵

تو عادت کردی !؟

از ما مجازی نیست حضوری هست هوفففف دولتی هستی؟

آره دولتیم

وزارت علوم واگذار کرده تصمیمو به دانشگاها

یکی از دوستامم دانشگاهشون یه روز دیرتر از ما مجازی شد شاید برای شما هم بشه

رشته های پیرا تقریبا ی سطحن خیلی حرفش چرت و مسخره بود بهت گفت وا پرستاری نیاوردی خداروشکر قبول شدی م ...

مرسی عزیزم

من امروز به نوشته های دوران کنکورم و صفحه ای ک با اشک نوشتم نگا کردم خیلی حالم خوب شد که تموم شد اون روزا

توام به روزایی فکر کن که استرس کلافه کردع بود که خدایا میشه؟؟

موفق باشی