2777
2789
عنوان

رویای پزشکی…

| مشاهده متن کامل بحث + 4974 بازدید | 196 پست

من تازه پزشکی قبول شدم ورودی بهمنم

بخواین ی نصیحت بهم بکنین چی میگین :)

و اینکه من از دانشگاهم راضی نیستم یعنی دانشگاهی نبود که میخواستم و تیپ یک نیست . بنظرتون خیلی تاثیر داره توی یادگیری پزشکی و پزشک خوب شدن دانشگاه؟

پدر مادر من جفتشون پزشکن ۴۵ سالشونه تازه اوج کارشونه از بچگی یادمه هفته ایی یبار یا دوبار مادر پدرم ...

نمیخوام انرژی منفی بدم ولی حقیقت اینه که پدر و مادرت اگه پشت کنکورم مونده باشه و ۲۰سالگی قبول شده باشن(سال۷۷) ،۲۷سالگی پزشک عمومی بودن(سال۸۴) و الان ۱۸ساله وارد بازار کار شدن و کارشون جا افتاده ،تازه اون زمان ظرفیت پزشکی خیلی کمتر از الان بوده.دهه ۸۰ یه نفر توی شهر ما با ۸۰۰پزشکی نیاورد سال بعد با ۱۲رفت بهشتی ولی الان با رتبه ۴و ۵هزارم تعهدی میارن و این باعث اشباع شدنش شده،بنظرم پزشکی در حال حاضر فقط عشقه دیگه به دید درآمد نمیشه بش نگاه کرد مگه اینکه کارت جا بیوفته یا پدر و مادر پولدار داشته باشی.

به هر حال قراره فکر کنی ؛پس چرا بزرگ فکر نکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

المان

طبق سایت های آماری درامد، درامد سالانه ۲۰۲۶ پزشک در المان میانگین ۷۰ هزاره، از ۵۵ هزار یورو شروع میشه (برای دستیار پزشک) تا ۱۲۰ هزار برای متخصص، پزشک سنیور هم ۱۶۰ هزار و چیف هم ۳۰۰ هزار

رفتگر رو میانگین ۳۴ هزار یورو سالانه نوشتن

طبق سایت های آماری درامد، درامد سالانه ۲۰۲۶ پزشک در المان میانگین ۷۰ هزاره، از ۵۵ هزار یورو شروع میش ...

منکه نرفتم ولی کسی که اونجا درس میخونه این گفت که همه حقوقشون یکی هست واصلا پزشک خیلی هم چیز مهمی هم براشون نیست مثل ایران کلا مثل ایران نیست که انقدر اختلاف حقوق باشه و مثل هم هست الان هم هنوز المان

منکه نرفتم ولی کسی که اونجا درس میخونه این گفت که همه حقوقشون یکی هست واصلا پزشک خیلی هم چیز مهمی هم ...

اشتباه گفته، هیچ کشوری نیست که حقوق دو شغل با سطح سختی انقدر متفاوت، یکسان باشه، چون استقبال از اون شغل سختتره کم میشه و کسی نمیره سمتش. یه مدت ۱۰۰ سال پیش کشورهای کمونیستی این کار رو کردن و نتیجه ش رو دیدن

حتی همین چین هم که به کمونیستی بودن معروفه (گرچه اقتصادش ازاده) میانگین حقوق سالانه پزشک ۷۸۰ هزار یوانه و رفتگر ۹۰ هزار یوان

درکل وضع پزشکهای المان نسبت به ایران خیلی بهتره، پزشکهای ایرانی که مهاجرت کردن و رزیدنتن الان اونجا، با وجود اینکه از دید عموم دانشجو محسوب میشن، حقوق خوب و مکفی دارن و از اینجا بهتره. توی خود المان هم تفاوت حقوق بین شغل های مختلف هست و یه سرچ کوتاه کافیه که متوجهش بشین

پزشک عمومی اینروزا دیگه درآمد انچنانی نداره مگر کارای زیبایی و ... درامد خوب بعد از تخصص بدست میاد. ...

هنوز رشته ی خاصی مد نظرم نیست

بستگی به رتبه م داره حقیقتا