2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره پریروز با دوست ۶ ساعت رفتیم شهر بهش نگفتم تازه با اینکه پسرم کلی دعوام کرد ک چرا بیخبر رفتی ... ...

خداسایشونو نگه داره برامون

درسته ولی با وجود مادر و پدر

تنهای مطلق نیستیم ولی اونجور تنهایی یه نوع دیگشه جوری گفتی شما که من داشت اشکم درمیومد گفتم تنهای تنها مگه میشه 😂

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

خداسایشونو نگه داره برامون درسته ولی با وجود مادر و پدر تنهای مطلق نیستیم ولی اونجور تنهایی یه نوع د ...

ولی بخدا تنهااام نمیدونی دختر تو یه روستام ک همه دوستام مهاجرت کردن فامیلامون جاهای دیگن و حتی یه فامیلم نداریم بچه آخر خانواده با پدر و مادر خواهر و داداشا شهرای دورن و عمر همینجوری میره وضع اقتصادی داغونن

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

ولی بخدا تنهااام نمیدونی دختر تو یه روستام ک همه دوستام مهاجرت کردن فامیلامون جاهای دیگن و حتی یه فا ...

بسپر به خدا

درست میشه نه فورا ولی حتما

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

چه تضمینی هست! فقط مجبوریم مثبت فکر کنیم

منفی فکر کنیم چی میشه

هیچی پس الکی هم شده خودتو امیدوار کن

چی بگم خواهر یکی از عزیزانم تو بستر بیماری و داره فوت میکنه خواهرم داره به همسرش خیانت میکنه ممکنه ه ...

ایشالا تمام مشکلاتت در یک چشم بهم زدن حل شه، خودت چرا تنهایی

چرا این فکر رو میکنی؟

چون واقعا هر کاری کردم که بقیه دوستم داشته باشن،محیت،توجه،کادو حتی،عشق دادم بهشون اما هیچوقت هیچوقت واسه کسی کافی نبودم هیچکس هیچوقت منو انتخاب نکرد

اونی که میگفت واقعا دوستم داره، نداشت و تنهام گذاشت ...دیگه نمیخوام با احدی باشم تنهایی بهتره

بخاطر اشتباه یکی دیگه میخوای خودتو مجازات کنی و تنها بمونی؟