2777
2789
عنوان

پگول_پگول_غذا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 31 پست

کلم میپزی بعد آبشو میگیری کاملا با سیب زمینی سرخ کرده قاطی میکنی با فلفل نمک اینا خیلی خوشمزه میشه اسم فارسیشو نمیدونم البته ،خیلی کم سر قاشق بهش رب گوجه هم قاطی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب دلمه درست کردم😍😍😍

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
تن ماهی و شوید پلو😋😋😋 دمی گوجه

باقالی پلو هم فصلشه😍

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
کلم میپزی بعد آبشو میگیری کاملا با سیب زمینی سرخ کرده قاطی میکنی با فلفل نمک اینا خیلی خوشمزه میشه ا ...

فک کنم واسه شام خوبه نه؟

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
دستور  دوپیازه رو بگووووو برام لدفا😍😍

سیب زمینی رو بذار آب پز بشه

بعد با پیاز داغ فراااااوان و کره و فلفل و نمک و یکم نعنا بکوبش.یه چیز محشری میشه اصلا😋😋😋😋

❤خدایا شکرت❤
وای پگول کی عروسی کردی😃 یادمه شوهرت جنوبی بود ولی خودت اهل یه شعر دیگه بودی😗 تبریز؟ قزوین؟🤔🤔🤔🤔 ...

سلام عزیزممممم

هنوزعروسی نکردیم من خونه بابامم😂😂😂بابام ابنا نیستن ی چند وقت مسیولیت با منه

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون