2777
2789
عنوان

چرا شوهر کردن اینکارو با ادم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 65 پست
اخه خیلی منطق چرتیهمثلا طرف شوهر کرده باید همرو ببوسه بذاره کنار؟یه شوهره دیگهانگار دوستا جای طرفوتن ...

اصلا نمیخوای ارتباط داشته باشی میتونی بگی شوهرم دوس نداره

نه ک اصلا خبرم ندی حتی

خب شوهر و ازدواجم دست آورد بزرگیه شاید بگی نه ولی اینکه یکی بین این همه ادم بخواد تا اخر عمرش تورو ا ...

وای وای

چه دستاوردیه. ول کن تورو خدا. طرف شعور و عقل تعادل برقرار کردنو نداره هنوز. شعورش نمیرسه که روابطشو کنترل کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیخوای ارتباط داشته باشی میتونی بگی شوهرم دوس ندارهنه ک اصلا خبرم ندی حتی

همون از اینجور مردا که فک میکنن زن باید از خیلی چیزا منع شه و اسمشم میذارن غیرت متنفرم :/

زندانی گیراوردن مگه

بعضیاشون حتی نمیذارن طرف کار پیدا کنه

ازدواج کردید دور دوست رفیق خط بکشید بهتره ولی نه اینجوری با بی احترامی. من زیاد دیدم مشکل ساز شده.. یا دختره هوله یا شوهره هوله.. یا اینکه اصن شوهرت دوس نداره با دوستات درارتباط باشی

ازدواج کردید دور دوست رفیق خط بکشید بهتره ولی نه اینجوری با بی احترامی. من زیاد دیدم مشکل ساز شده.. ...

منم موافق نیستم روابط دوست مجرد بکشه ب خونشون

و بره بیاد

اما میتونست خبر بده ک داذم ازدواج میکنم روابطم کمرنگ شد باهات دلخور نشو دغدغه دارم

منم اصرار نمیکردم

وای وایچه دستاوردیه. ول کن تورو خدا. طرف شعور و عقل تعادل برقرار کردنو نداره هنوز. شعورش نمیرسه که ر ...

عزیزم من ازدواج نکردم ولی شاید طرف از گذشتهش ترسیده

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

دوست منم همسن توعه ازدواج کرد دقیقا همینی ک تعریف کردی شده . دقیقااااا منم فکر میکنم ک اون میترسه شوهرشو بدزدممممممم....... اگر یه میلیارد دلارم بدن بهم و بگن این شوهره رو بدزد میگم شوهرش مال خودددددش😆

زنده باد دانش

من ازدواج کردم خیلی مزخرفهگول نخوریداصلا دستاورد نیست اصلا

ببین ازدواج نکردن میشه عقده میبینی هم سن و سالات لباس عروس میپوشن نامزد بازی میکنن بچه میارن میگی خدایا من چرا نه

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀