2777
2789
عنوان

ازدوووواج

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 28 پست
برید کافه .... گل بخرید کافیه ...کادو لازم نیست

اره سخت کادو میگیره ولی خب دس خالی هم خجالت میکشم

بار اول رز قرمز بردم

این بار چ گای بگیرم بنظرتون

بعد ی باکس شکلات ونوتلا اینا نگیرم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سخت کادو میگیره ولی خب دس خالی هم خجالت میکشمبار اول رز قرمز بردم این بار چ گای بگیرم بنظرتونبعد ...

فاصله دوتا دیت اگه زیاده که همون گل بهتره اگه کمه همون باکس شکلات خوبه ....واقعا نیازی به کادو نیست کادو رو بزار واسه ولنتاین

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

گل که حتما میگیرممن حتی بار اول گل بردم رز قرمزبنظرتون این سری چ گلی بگیرمنظر خودم رز ابیهبعدش دختری ...

به نظرم همون گل خیلی قشنگه و حس خوبی داره .شکلات لازم نیست بذارید واسه دیت های بعدی کادو رو

ببین معمولا دم رستوران گل میفروشن

من از اینکه همون لحظه اونجا هی بهم نگاه کنه و گل برداره واسم و بخره خیلی خوشم میومد

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

استارتر درد و بلات بخوره تو سر دوست پسر تحفه من ک هر دفعه دست خالی میومد دم خونمون ببینه منو تن لششم جمع نمیکنه بره سرکار فقط از بی پولی میناله

تو دنیای مربع ها من یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔