2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا اعتماد به نفس خانما تو هر چیزی زیاده غیر بدنشون؟ کی میخوایین به خودتون بیایین ؟ تا کی به خاطر یه مرد بدنتو زیر تیغ میبرین؟ مگه از مردا خیلی خوشگله و سفیده ؟تازه زنان همه جاشون خوشگله مردا حتی اکثریت قیافه هاشونم خوشگل نیست اگه بنا بود اونارم خوشگل کنیم خدا خودش میکرد بسه دیگه

قبل از اینکه بیام نی نی سایت نمیدونستم کجام خوشگله کجام خوشگل نیست جمع کنید بابا بسه دیگه

مگه زندگی چند ساله که اونم زیر عمل باشیم

نمیدونم چیشد که اصن رفت سمت ناخون یه بنده خدایی گفت زیر ناخون شبا کلسیم جم میشه نباید گرفت بعد یه کاربری شروع کرد مسخره کردن منم گفتم بابا دوستمون راست میگه یه سرچ ساده هم کنی متوجه میشه دیدم رفته سرچ کرده ناخون از کراتین ساخته شده نه کلسیم😐کلسیم تو استخونه و فلان

دوست عزیز اگه اینجایی و خوندی باید بگم که کلسیم اضافه بدن شبها زیر ناخون جم میشه و دوباره شروع به گردش میکنه گرفتنش خوب نیست حالا تو میخای بگیری بگیر به ما چه

نگفتیم که ساختارش از کلسیمه😐سرچت از بیخ اشتباه بود

کوتاه یکی میگه چی بود موضوعش

درکل درمورد لابیا پلاسی اینا بود که می گفت شوهرم نگاه کردنی صورتش وجمع می کنه یه جوری می شه یه خانمه برگشت گفت شوهرت چرا نگابه اونجات می کنه حرامه گناه داره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام