2777
2789
عنوان

مادرشوهر🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست

بیخیال چقد دنبال جزئیات گشتی... زیاد به رفتارا فکر نکن در حد اعتدال بذو و بیا و احترام نگه دار و کمک بده.. دیگه بیخیال حرف و حرکات شو وگرنه ضربه اشو خودت میبینی.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این خاله زنک بازیا چیه والا

معلومه که همه نوه ها برای یه مادربزرگ به یه اندازه عزیزن

اگرم قرار بود فرقی بزاره بینتون قطعا از رفتاراش جا میخوردی از همون اول نه اینکه انقدر حساسیت به خرج بدی

عزیزم کوچیک ترین بچه ی من 3 سالسه..بچه ی خواهرم 8ماهشه ...بارها مادرم گفته بچه خواهرم شیرین...خوب نی نی شیرین حسادت هم نداره...بهرحال محبتی که به بچه سه ساله میشه با بچه 7 ماهه فرق داره حتی محبتی و توجهی که به نوه ی 14 سالش داره فرق داره بایدم فرق کنه ..یکی نیستن که..به دل نگیر..والا شوهر من به مادرش خیلی کمک مالی داره اما عاشق اون پسرشونه که مدام میاد ازشون دزدی میکنه

هوووو چقدر ریز بینی تو خانواده خود ادم بین خواهر برادرا والدین ازین کارا زیاد میکنن حساسیتتو کم کن چ ...

نمیدونم شاید منم که زیاد حساسم چون که خانواده خودم خیلی دوسم دارن و بهم توجه میکنن تحمل بی توجه ای رو ندارم

نمیدونم شاید به خاطر خانواده شوهره که یکسر مادرشوهر تعریف جاری رو میکنه

از من به شما نصبحت خودتونو درگیر این بازی نکنید که جز حرص و جوش چیری نصیبتون نمیشه بزارید همون عزیز باشه دردسر مادر شوهرام برا اون باشه برا خودت راحت باش پست اینجور خوب بودنا همیشه از خود گذشتگیایی هست که آدم رو اذیت میکنه

عزیزم کوچیک ترین بچه ی من 3 سالسه..بچه ی خواهرم 8ماهشه ...بارها مادرم گفته بچه خواهرم شیرین...خوب نی ...

بله عزیزم فک کنم منم که خیلی حساسم ،چون خانواده خودم زیادی خودم و همسرم و بچمو تحویل میگیرن

از من به شما نصبحت خودتونو درگیر این بازی نکنید که جز حرص و جوش چیری نصیبتون نمیشه بزارید همون عزیز ...

نمیدونم ناخودآگاه آدم خودشو مقایسه میکنه با جاری که مادرشوهر همش تعریفشو میکنه