2821
2789

تو گوگل بزن معجزاتشو میاره من فقط اون یک رکعتیه وتر رو میخونم کافیه

اینکه شب همه خوابن تو با خدات داری حرف میزنی خیلی حس خوبیه ب فارسی هم حرف میزنم تو قنوت

فعلا معجزه خاصی خودم ندیدم تو این چند وقت ک دارم میخونم ولی حس آرامش و رضایت بیشتری دارم در طول روز و در کل خیلی حالمو خوب میکنه

و خودش یک جور نعمت هس ک ب هرکسی داده نمیشه من قبلا ی سری کارها میکردم اونارو ترک کردم چون قبلا کمتر ب دین معتقد بودم و الان نماز شبمو میخونم هر شب خداروشکر

قبلا هم از مرگ و قبر میترسیدم الان نه خیلی حس آرامش میده

This is the END

چی

اینکه عشقم برگشت بعد چهارماه سرسخت جلوی خانوادش ایستاد و عقد کردیم بخاطر ی موضوع خانوادگی خیلی ناامید بودم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه عشقم برگشت بعد چهارماه سرسخت جلوی خانوادش ایستاد و عقد کردیم بخاطر ی موضوع خانوادگی خیلی ناامی ...

من یکی رو دوست دارم اونم فکر کنم دوست داره.. بهش گفتم دنبال دوستی نیستم و یکم از من کمتر معتقد هس ب دین و نماز و اینجور چیزا.. تو نماز شب براش دعا میکنم خیلی دوست دارم بهش برسم ولی بخاطر مسائل اعتقادی رابطمونو قطع کردیم💔 نمیدونم چکار کنم از طرفی نمیتونم قیدشو بزنم چون دوستش دارم از طرفی بخاطر دینم باهم کات کردیم..

This is the END

شماازگناه دوری؟و زیاد استغفار وشکرگزاری میکنی؟من ی زمانی و ازگناه دوربودم و شکرگزار... خیلی باحس خوو ...

من نزدیک ده روزه نماز های عادیمو شروع کردم

الان ی مشکل دارم . دلم میخواد شروع کنم ب نیت حاجتم

شماازگناه دوری؟و زیاد استغفار وشکرگزاری میکنی؟من ی زمانی و ازگناه دوربودم و شکرگزار... خیلی باحس خوو ...

نمیتونم بگم مبرا از گناهم ولی سعی خودمومیکنم

استغفار هم میکنم معمولا شکر هم همینطور

حس خوبی داره البته خب ادمیزادیم دیگه گاهی خیلی حس عجیب غریبی داره گاهی کمتر گاهی حس نداره علما میگن هر وقت حستون کم شده بود ببینید چی خوردید یا چی کار کردید گاهی یه لقمه شبهه ناک میتونه حس و حال از ادم بگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیتونم بگم مبرا از گناهم ولی سعی خودمومیکنم استغفار هم میکنم معمولا شکر هم همینطور حس خوبی داره الب ...

من غرق گناه شدم واسه همینه توفیقش ازم گرفته شد و ناشکرشدم

لقمه شبهه ناک یعنی چی؟

متوجه نشدم

میگن خیلیییی معجزه میکنه وقتی بخونی شاید متوجه نشی اما اگ قطع کنی میفهمی چ چیز بزرگی رو از دست دادی ...

من خودم میخونم نماز شب ... میشه برای من دعا کنید تو قنوتتون منم براتون دعا میکنم ممنونم🌹

This is the END

واقعااا ؟ چند شب خوندی؟

تواین چن ماه که کات بودیم همش میخوندم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
من غرق گناه شدم واسه همینه توفیقش ازم گرفته شد و ناشکرشدملقمه شبهه ناک یعنی چی؟متوجه نشدم

گناه دور میکنه آدمو من اول توبه کردم و سعی کردم کمتر گناه کنم.. نمازام اول وقت خوندم و استغفار و صلواتو اینا زیاد میفرستم و توفیق نماز شب پیش اومد الان ساعتم کوک نکنم خودم خودکار ساعت سه چهار صبح پا میشم

This is the END

گناه دور میکنه آدمو من اول توبه کردم و سعی کردم کمتر گناه کنم.. نمازام اول وقت خوندم و استغفار و صلو ...

منم زمانی توفیق نمازشب بهم داده شد ک از یه گناه کبیره توبه کردم.بعد دیگه بدون اینکه گوشیم رنگ بخوره بیدارمیشدم باشوق نمازشب میخوندم

اگر امشبم خوندی برام دعاکن خدادوباره توفیقشو بهم بده

براسلامتی پدرمادرمم دعاکن

منم زمانی توفیق نمازشب بهم داده شد ک از یه گناه کبیره توبه کردم.بعد دیگه بدون اینکه گوشیم رنگ بخوره ...

الانم داره بارون میاد دعاهای من برای بقیه خوب جواب میده بگید اسمتونو دعا کنم

This is the END

الانم داره بارون میاد دعاهای من برای بقیه خوب جواب میده بگید اسمتونو دعا کنم

برای سلامتسم دعا میکنی ک دیگ استخوانام کوچیک نشه و دوباره نمثل قبل بشه . برا چشام دیدش درس شه اسمم مرضیه

خواهش میکنم از ته دل دعا کن الهی عاقبت ییخر شی دارم دیونه میشم .

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792