2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 37 پست
خب اگه اونا بودن و چیزی گفتن دست پیشو بگیر بگو خودم حس کرده بودم برا همین کشش دادم تا لو بده مشخصاتش ...

بابا منه احمق یه کوچولو وسوسه شدم بعدش فکر کردم ممکنه فامیل باشه از همون روز من دارم فکر میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورم نمیشه واقعا کارت خیلی وحشتناک بود 🫠 چطور میتونی توی چشمای شوهرت نگاه کنی؟

نگاه اگر بخوام راستشو بگم من اولش که پیامک دیدم واقعا فکر نکردم به اتفاقات بعدش

یک حالت وسوسه خیانت اگر مسدود نمی کردم ممکن بود خیلی جلو برم

بعدش که فکر کرده

اینقدر ترسیدم اینقدر فکر کردم از کار خودم بیزار شدم پشیمون شدم

خب من که نمیتونم بگم این کارو کردم ممکنه خیلی موضوع بزرگ بشه مجبورم به زندگیم ادامه بدم

نگاه اگر بخوام راستشو بگم من اولش که پیامک دیدم واقعا فکر نکردم به اتفاقات بعدشیک حالت وسوسه خیانت ...

ببین تو شوهر داری و خیانت خیلی چیز وحشتناکی هست حتی اگه قرار باشه فقط توی ذهنت به یه نفر دیگه فکر کنی. الان که دیگه این اشتباه رو کردی و هیچ راه برگشتی وجود نداره اما دیگه اصلا و اصلا تکرارش نکن لطفاً تکرارش نکن،بگرد ببین دلیل این کارت چی بوده؟ چرا وسوسه شدی؟ مگه شوهرت توجه کافی رو بهت نداری ؟ یا شوهرت هم خیانتکاره؟

تاپیک ای قبلی تو خوندم تو یه پسر ۱۵ ساله فکر کن اگه یک درصد پسرت این کارت رو بفهمه چه تاثیر بدی قراره روش گذاشته بشه چقدر قراره ازت متنفرم بشه ! فکر کن اگه شوهرت متوجه بشه چه بلایی قراره سرت بیاد ؟ اگه شوهرت وفادار و خوبه پس چرا این کارو کردی چرا ؟ اصلا با وسوسه شدن نمیشه همچین چیزی رو توجیه کرد.