2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی رابطع فعلیشو میگه؟,٫

شاید اصلا رابطه ای نبوده و بر ایاس اتفاقاتی که در بین دوستان و اشنایان دیده به این موضوع رسیده . شاید هم بر اساس تجربه از رابطه با یه نفر به این تجربه رسیده که دیگه تجربه شخصی خودش هست . حالا این تجربه میتونه از شمان حال باش یا زمان گذشته

گاهی موقعی که ادم به هر علت میخواد از یه رابطه خارج بشه یه سری تجربیاتی را داره . مثل اینکه تا چند و ...

خب اینم ینی همین شدع؟؟میخاد تموم کنه؟خب چرا مث ادم نمیاد بگع

شاید اصلا رابطه ای نبوده و بر ایاس اتفاقاتی که در بین دوستان و اشنایان دیده به این موضوع رسیده . شای ...

این حرف میزنم امیدوارم ناراحت نشی پشت دستمو داغ میزنم وارد رابطه نمیشم که این وسط سوخت ندم

اخه اینو بهم گف این ینی چی

خب اینم ینی همین شدع؟؟میخاد تموم کنه؟خب چرا مث ادم نمیاد بگع

حتما نمیشه بگم که کسی که این حرف را زده میخواد رابطه اش را تموم کنه فقط با گفتن این حرف. ولی باید از ویژگی هایی که در عمل نشون میده را بهس دقت کنید .اون موقع متوجه میشید ایا واقعا قصد ادامه رابطه هست یا دیگه قرار هست رابطه خاتمه پیدا کنه .

و یه چیز دیگه :

از قدیم گفتند ، شنونده باید عاقل باش .

شما اگه مخاطب اون آدم باشید ، باید خودتون متوجه منظوری که از این حرف داشته بشید.

این حرف میزنم امیدوارم ناراحت نشی پشت دستمو داغ میزنم وارد رابطه نمیشم که این وسط سوخت ندم اخه ا ...

این همون حرفی بود که گفتم . یا از قدیم تجربه تلخی داره . یا هم از تجربه کردن یه سری موصوعات ترس داره . به همین خاطر حاظر هست پشت دستش را داغ کنه و وارد رابطه نشه . این یه اصطلاح هیت .برای اینکه یاداوری کنه به خودس برای عدم ورود به رابطه. فقط بابت اینکه نخواد یه اتفاقهایی را در شروع رابطه یا حین رابطه یا خاتمه رابطه تجربه کنه

این همون حرفی بود که گفتم . یا از قدیم تجربه تلخی داره . یا هم از تجربه کردن یه سری موصوعات ترس داره ...

ارع چون یبار جدا شدع ینی تو عقد...

فقد یچیزیو من نفمیدم ک منظورش با منه ک با تو وارد رابطه نمیشم یا یکی دیگ میگه

ارع چون یبار جدا شدع ینی تو عقد... فقد یچیزیو من نفمیدم ک منظورش با منه ک با تو وارد رابطه نمیشم یا ...

ببینید متنی که نوشتید بر اساس حرفی که شنیدید:

*این حرف میزنم امیدوارم ناراحت نشی پشت دستمو داغ میزنم وارد رابطه نمیشم که این وسط سوخت ندم*

مخاطب حرفشون شما هستید . چون میترسه از ورود به رابطه ، میگه دیگه تمایلی به رابطه نداره . حالا کسی که میتونست شریک رابطه باشه ، شما هستید .

ببینید متنی که نوشتید بر اساس حرفی که شنیدید:*این حرف میزنم امیدوارم ناراحت نشی پشت دستمو داغ میزنم ...

چ ادمیه اون ب من میگف بیا تو رابطه حالا میگ خودش تمایلی نداره خدایا چ تحقیری😂🤦♀️

خب ینی من ناامیدش کردم؟

چ ادمیه اون ب من میگف بیا تو رابطه حالا میگ خودش تمایلی نداره خدایا چ تحقیری😂🤦♀️ خب ینی من ناامید ...

ببینید ما از زبان شما که متن ا نوشتید این را متوجه شدم . حالا فقط کافیه شما یه علامت ، بین اون جمله بزارید . احتمالا معنی جمله عوض میشه .

یاد اون متنی افتادم که اهمیت علامت های فارسی را نشون میداد.

بخشش ، لازم نیست اعدامش کنید .

بخشش لازم نیست، اعدامش کنید .

ببینید ما از زبان شما که متن ا نوشتید این را متوجه شدم . حالا فقط کافیه شما یه علامت ، بین اون جمله ...

دقیقا درست میگین خیلی فرقع بینیش ولی منظورتون بین کجاشه ک علامت بزارم

ببخشید سرتونو درد اوردم خیلی خوب حرف میزنین

دقیقا درست میگین خیلی فرقع بینیش ولی منظورتون بین کجاشه ک علامت بزارم ببخشید سرتونو درد اوردم خیلی ...

ببینید حالا دقیقا جریان علامت ، را نمیسه به این جمله ربط داد . ولی بر اساس حرفهایی که قبل از این جمله گفته شده یا بعد از این جمله گفته شده

میشه برداشت درست را بکنید