2777
2789
عنوان

مذهبی ها

130 بازدید | 19 پست

اگه گفتن مذهبی ها نمیخوام و توهین بشه پس لطفاً توهین نکن و مسخره هم نکن

بچه ها تو خونمون یه دعا پیدا کردم. پر اعداد بود داخل گوش ماهی با چسب محکم چسبونده شده و به رنگ نارنجی روش ریخته شده به نظرتون. دعا ست یا جادو

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فرق دعا و جادو چیه؟من خیلی بلد نیستم این چیزارو ولی اخیرا کیا اومدن خونتون؟فکر کنم بندازی تو آب روان ...

جادو خطرناک تر

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

@pasokhgo

سلام

بندازش جای دور

آب روانی پای درختی چیزی

خیلی با احترام اینکار بکن

و نترس

جای ترس نداره

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نه مذهبی امنه دل خوش دارم ازشونولی اومدم بگم تعداد زیادی از افرادی که دنبال این کارا میرن مذهبی هم ن ...

بله موافقم چون سحر و جادو حرام است و گناه کبیره است

درواقع بزرگترین گناهی ممکنی که فکرش بکنی هستش

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

با احترام؟

پرت نکنی یواش بندازش تو اب

ما که نمیدونیم چیه

شاید اسم خدا هم توش باشه