2777
2789
🥲🥲وای چقد خوب ماشالله بهتمن دور شکمم ۸۰ دور کمر ۷۰خیلی دلم میخواد شکمم تخت شه ولی باسنم آب نشه🥺😭 ...

اره عزیزم بدنسازی با دستگاه کار کن پروتیین هم زبااااد بخور حتما حجم میگیری

خصوصا انواع کیک بک با سیمکش بزن

یا هیپ تراست عالیه برای باسن

اگر عین من هیپ دیپ داری باید چهار سر و همسترینگ رو هم کار کنی تا هیپ دیپ پر بشه

اره عزیزم بدنسازی با دستگاه کار کن پروتیین هم زبااااد بخور حتما حجم میگیریخصوصا انواع کیک بک با سیمک ...

ممنونم ازت مهربون

میشه همزمان شکم رو تخت کرد و باسن رو برجسته تر؟🥲🥺

حلقه هولاهوپ دارم ی بیست روز زدم نمیدونم چرا اثر محسوسی ندیدم🥲

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ازت مهربونمیشه همزمان شکم رو تخت کرد و باسن رو برجسته تر؟🥲🥺حلقه هولاهوپ دارم ی بیست روز زدم ...

فداتشم

اره عزیزم میشه.

بدنسازی همزمان چربیسوزی میکنه و عضله میسازه

تغذیه ی بعدش خیییلی مهمه.

حتما کربو پایین باشه و پروتیین بالا

بعد از تمرین بلافاصله باید پروتیین بخوری و کربوی پیچیده. اصلا نباید فاصله باشه

من یا با خودم میبرم یا از کافه ی باشگاه میخرم چیزی .

کربوهیدراتتم اکثرش باید کربوی پیچیده باشه. نون فقط سنگک یا نون جو

برنج بیشتر از ۸ قاشق نشه.بهتره برنج قهوه ای باشه

جو دوسر اینا کربوی پیچبده س

یه مربی خوب پیدا کنی برنامه ی خوب بهت بده و تغذیه رعایت کنی صد در صد نتیجه میگیری

منم اتفاقا حلقه میزنم خیلی خوبه که؟چطور نتیجه نداشته برات؟

نمیدونم چرا

شاید چون کنارش کالری شماری میکردم برای افزایش وزن🤣🤣

ولی خوبیش این بود نذاشت بیشتر بشم حداقل

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نمیدونم چراشاید چون کنارش کالری شماری میکردم برای افزایش وزن🤣🤣ولی خوبیش این بود نذاشت بیشتر بشم حد ...

کالری شماری هم که میکنی باید ببینی چندگرمش کربو بوده چندگرمش پروتیین و چندگرمش چربی

دوبرابر وزنت باید پروتیین باشه

کربو هم ببشتر از روزی ۱۵۰ گرم نباشه

چربی هم نهایتا روزی ۵۰ گرم