بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها اونایی که آپ کانفینگ رو دارن بزنید ببینید وصله یا نه vless://5d10c583-5ab0-4125-a6ea-51a0f6f16f3a@ee1vip.vnet215.xyz:24001?encryption=none&type=tcp&headerType=http&host=zara.com&path=/&security=none#
سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁
سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁