2789
عنوان

کانفینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 31 پست
کانفیگ نمیش با فیل.تر باید بری

چه قند شکنی؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تل قطعه

با کانفینگم نمیاد ینی؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

من از دیروز هشت ساعت صرف کردم شاید نزدیک پونصد شیشصد تا کانفیگ کانالای سروشو امتحان کردم، یکیش وصل شد ولی فقط سایتای ایرانیو باز میکرد،نگرد نیست،از امروز صبح استان به استان بعضی فیلترشکنا میتونن وصل شن صبر داشته باش،سای*فون با همراه اول تست کن امروز فردا وصل میشه

وقتی وصل نیست دنبال چی هستین انگار مشکل فقط فیلترشکنه

مگه با فی لتر شکن نمیاد بالا؟

اصلا رایگان وصل نمیشه فقط پولی منم سفارش دادم برام بگیرن بفرستن هر گیگ ۵۰ الی ۸۰ تومن

از کجا سفارش بدیم؟🥲