2777
2789
دخترم پنج سالشه

خودت چندسالته؟من برای بارداری دوم حس میکنم دیر اقدام کردم الان نمیدونم میخوام یا نه استرس دارم انگار

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولت چند سالشه ؟؟

پسرم ۸سالشه اردیبهشت میشه ۹

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
از روز اول پریودی حساب کن .من برنامه دارم با اون میرم جلو

چه برنامه ایی دارین

من لونا یک زن دارم باهم دیگ فرق میکنه روز تخمک گزاری احتمال پریودی کلا فرق میکنه موندم کدوم دقیق تره

چند روز عقب انداختی ؟

من تتبلی تخمدان دارم ۲۲ ابان پریود شدم ماه بعدی چهارده روز عقب زدم ازمایش سونو دادم زده بود بتا کمتر از ده ک گفتن منفی ازهمون روز هنوز مریض نشدم ال دی خوردم چهار روز ول کردم فعلا ک نشدم هنو

خودت چند سالته ؟؟؟ اتفاقا دختر عموم پسرش کلاس چهارم باردار شد و پسر دوم دنیا اومد خیلی خیلی راضیه

من بارداری اول خیلی همراه داشتم دختر خواهرشوهرام خواهرشوهرم کامل بودن نگه میداشتن اینسری یعنی صفرم هیچ کی ندارم دختر خواهرشوهرم خودش یه ماهه زایمان کرده خواهرشوهرم خودش الان نوه داره باید به اون برسه خواهرم کارمنده بچه هاش مادرشوهره نگه میداره

مادرم و مادرشوهر هم مریض

یعنی استرس کورم کرد که اینبار تا سرکوچه بخوام برم بچه باید پیشم باشه میترسم از این شغلمم که بماند باید بیخیال شم

من ۳۳سالمه

دوباره آزمایش بده

چون سابقه دارم کلا بزور قرص امپول پریود میشم علائم هم ندارم فقط بعضی وقتا کمرم درد میگیره دوروز شکمم باروغن ماساژ میدم تخمدان ها درد میگیره برای همین فک نمیکنم باردار باشم

من بارداری اول خیلی همراه داشتم دختر خواهرشوهرام خواهرشوهرم کامل بودن نگه میداشتن اینسری یعنی صفرم ه ...

میدونی منم کارمندم مامان و بابام هستن ....ولی میدونم که خیلی اذیت میشم ولی دخترم خیلی خیلی اصرار داره ....شوهرمو میگه حالا نه ...میگم حالا نه که سنم هی میره بالاتر گوش نمیده .....تک فرزندی خیلی سخته اون طفلکا بزرگ بشن تنها هستن ...مخصوصا که دختر من هیچ کس رو نداره ...همش نگران اینم وگرنه کی شب بیداری و مریضی و واکسن و تب بچه رو حوصله داره بخدا

میدونی منم کارمندم مامان و بابام هستن ....ولی میدونم که خیلی اذیت میشم ولی دخترم خیلی خیلی اصرار دار ...

اخ گفتی من فقط دارم بخاطر پسرم میارم انقد که اصرار داره شبا یساله قبل خواب دعا میکنه انقد ازم میپرسه کی میاری دیگه کلافه شدم