2777
2789
عنوان

دانلود کنید v2ray

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا کانفیگ یا پروک سی تل هم اگر داری بده

من خودم هیچ کانفیگ و پرو کسی یی رو نت و شهرم جواب نمیده برای کسایی گذاشتم که تو شهرشون کانفیگا عمل میکنن،چون خیلیا دنبالشن

ولی یه سری بچه ها اینا رو فرستادن میخواید بزنید ببینید جواب میده یا نه

vless://2fb8808b-b94c-42ea-9dd2-cd77d2efcc8d@104.18.32.47:443?path=/eyJqdW5rIjoidDZLaDRBMWhpIiwicHJvdG9jb2wiOiJ2bCIsIm1vZGUiOiJwcm94eWlwIiwicGFuZWxJUHMiOltdfQ==?ed=2560&security=tls&alpn=http/1.1&encryption=none&insecure=0&host=digikalaa.dpdns.org&fp=chrome&type=ws&allowInsecure=0&sni=DiGIkALaA.dpdns.ORG#

دادم..برای اطمینان یه اسکرین بده ببینیم واقعا اینستا و تلگرام برات بالا میان تا ما هم هزینه کنیم بخر ...

فرستادم تا بیاد ینی منتشرش کنن

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

من خودم هیچ کانفیگ و پرو کسی یی رو نت و شهرم جواب نمیده برای کسایی گذاشتم که تو شهرشون کانفیگا عمل م ...

من برنامه رو دانلود کردم

الان کانفینگ کدوم قسمت وارد کنم

برا حاجت روا شدنم ی صلوات میفرستی ممنونم 🥰
بدرد نمیخوره قند جدید با کانفینگ میخواد من ک خریدم الان اینستا تلگرام عالیه

خودتون میفروشید؟میشه اول تست کرد بعد خرید؟ چون بعضی شهرا اصلا هیچ چیزی ظاهرا جواب نمیده

خودتون میفروشید؟میشه اول تست کرد بعد خرید؟ چون بعضی شهرا اصلا هیچ چیزی ظاهرا جواب نمیده

ن بابا من اگر داشتم روز اول میرفتم

من از کسی دوستمگرفتم

نمیدونم والا

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .